Vispār spēle bija laba,forši bija redzēt kad džeki cīnās neskatoties uz to kad netiek play off.Kā jau Daugaviņš minēja nav kas komandu paņem aiz pautiem.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Šodien gan sporta diena visā garumā, jau nolūrēju bobsleju, pārsteidza jaunais pilots tulīt Vefiņš ar CSKA plosīsies un saldajā ēdienā 17:00 hokejs pret Ozo & Co, un kur te ir laiks mācībām???(jārasē zāģmateriālu žāvētava) + tam ejot gar logu visu laiku acis skrien uz lielupes tiltu kur vīriņi sēž arī - 14 grādos
Basī pakāsa, hoķī pēc pirmās perioda Jutrix klātbūtne ar nepalīdz.....vajadzēja Je6kam iet copēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
4:5! nezinu kur Tu Aigar 6 rāvi?!... Īsumā bij tā - pirmos divus periodus veči rādīja klasi daiļslidošanā un tad trešajā periodā atcerējās ka jāspēlē hokejs. Vairs šosezon simt punkti neiešu uz Dinamo spēlēm:dusma: