par cik neviens neko neieteica, atradu pats- pa TV Lattelecom 415 kanālā var vērot gan tiešraides, gan citus mačus. Japāna skaistā cīņā pieveica Dienviāfriku!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Braļukām īsti nebija ko likt pretī Spānijai. Žēl un fināls vispār nebija interesants līdz ar to
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Finālu gan neredzēju darba dēļ, bet neko īpašu tad jau nepalaidu garām... Tā pat malači lielie Šovakar 20:30 DR dos iekšā Slovan, cerams, to gan es redzēšu!
No tavas mutes ,dieva ausii:)Bet pa 10 speeleem es taa arii nevaru saprast,izskataas no seerisjas...gribam speeleejam, negribam nespeeleejam.Ar vadiibu vai ar finanseem kautkas nav taa vai kas?Speeleetaaji labi,vaartsargi arii...discipliinas gan nav.Par visu laiku knapi paaris attaisnotus noraidiijumus var atrast un tie pashi deelj vaartsarga aizstaaveeshanas!Ja nav veeleeshanaas tad nevajag ne savu ne citu laiku teereet!Pusi komandas labraat panjemtu kaada no KHL komandaam.Bet es taa kaa peec dabas optimists:)Tikai Riga,Tikai Dinamo:))Lai dzheki shodien priecee muus:)
Tas "bishkji pietruuka" ne kur dziivee neiederas, es esmu dusmiigs uz DR un tuvaakaas 2 speeles neskatieshos,lai vinjiem kauns paliek:)un ja vinjas nevinnes, skatiishos kerlingu:)))))))))
Pooorziņģis NY knikeris, miegs lauza, bet sagaidīju un nenozeloju to ko redzeju, tiešām laba spēle un viņš bij pamanāms, lai arī pirmais piecinieks nospēlēja pavāji... Priekš pirmās speles bij oke, lai arī pretinieks ne no tiem spēcīgākajiem.
Porziņģis malacis, cerams, ka šodien turpinās tādā pat garā un vēl labāk Dinamo šodien brīnumdari. Es domāju, ka neviens vairs īsti neticēja un še Tev. Vārtsargs nost, divi goli un papildlaikā 23sekundes un uzvara! Unbelievable!
Hoķis bija spēcīgs...Sezonas sākumā nesanāca paskatīties, tikai lasīju brīnumainos zaudējumus Tagad esmu noskatījies divas spēles Laikam jāskatās biežāk :D Bet nu PORZIŅĢIS afigeeeetj...tas viens viņa gājiens ar danku bija fantastish...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!