Domāju, ka 1:1 ir godīgs rezultāts, bet es esmu bez nerviem un sirmu matu man ir vairāk palicis!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Neredzēju šodien basketbolu, bet rezultāts iepriecina
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Spānija pret Grieķiju bija gana saspringta spēle ar neparedzamām beigām Tagad jāgaida mūsējo cīņa pret mājiniekiem Francūžiem
Mjā, 3.ceturtdaļa bija katastrofa! Nekas, vēl divas spēles - kādam jāiekož būs!
Šodien nejauši it kā piedalījos akcijā "ar velo uz darbu". Izbraucu caur no rīta uz Skolas ielas velošosejas uzstādītajiem vārtiem. p.s. tas gan netraucēja divām dāmītēm mesties zem mana vellapēda priekšējā riteņa tai pašā vietā. Viss beidzās labi. Es bremzēju, šīs spiedza un kā stirnas aizleca atpakaļ uz gājējiem domāto ielas daļu.