Man priekšā ziemenes, aizmugurē vasarenes Mēness gan savu pliko plesi labi spīdina, tikko biju izgājis ārā. Un dubaks arī ibio
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es man tik pa rīgu jāpabraukā. rīgas mūri tik ātri neatdzisīs. skatos tagad pie loga: -3,4 C ir ok, ja no ezera uzkritīs uz ceļa migliņa, tad rīt no rīta pa jaunciema gatvi ies jautri
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
A, nu jā, ar sniegu bija šaize, bet tas mums vairāk izcūkāja lielos ezerus - Rāznā ar reālām briesmām bija jābrauc visu Janvāri . Uz mazajiem paspēja nosalt kautcik sakarīgs vēl līdz lielajiem sniegiem...
Ārā jūtama ziemas smarža Tikko atminos no darba mājās, ārā viss nosarmojis..... Ezerā pāris makšķernieki, bet ezers gandrīz kā spogulis gluds
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man no paša rīta pie loga rādīja -6. kā jau ziņās solīja. kad iekāpu autiņā tad vairs tikai -4. uz vecmīlgrāvja tilta jau tikai -1. ceļš sauss un neslidens. viss ok
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
nu laikam labāk ierastīt šiet biju uz divdienīti aizskrējis, 1mā diena,proces bij,kādas pāris uz mēru pat varēja pretendēt,bet visas savos ūdeņos peldas,2tra diena,pamostos nu klusums tāds nepatīkams aizeju līdz ūdeņiem un sāku domāt ka pirmais ledlauzis šodien nebūšu nu 2vi vīri pirms manis kādas 10minūtes izlauza kanālīti,kad ibraucu nu ja 3daļa ūdens bij bez vāka tad tas bij daudz,tā kā pirmais ledus ir redzēts