Šodien oficiāli +32 Rīgā, bet dzirdēju, ka mašīnās braucot bija +37... Īsāk sakot šodien velosports nebija mans mīļākais sporta veids... Tikai uz darbu un atpakaļ...
Tas lietus sāk apnikt. Negribās vēl rudeni, vajag saulīti un siltumu atpakaļ
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Laika prognozes neiskatās labas. Šodien kā sāksies lietus, tā līdz sestdienas vakaram Šaize, laikam rudens klāt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tas viss kārtībā man tieši šī nedēļa jānostrādā un jaunnedēļ atvaļinājums skaidrs, ka nākošnedēļ ezerā būšu ļoooti daudz, kā nekā nākamājās brīvdienās Latvijas kauss, kur esmu nolēmis dalību paņemt, ta jau manīs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man jau pa lielam ar po, man tik rīt līdz vakaram brīvs, biju domājis moš biku pa Daugavu pacopēt, bet ja laiks būs tāds, kā sola. tad iespējams atturēšos. Pārējās dienas man tāpat jāstrādā. Vienkārši nepatīk, ka rudens jau klāt, tā vasara tik īsa un atkal sāksies vasaras gaidīšana!
Quote (Zivnieks)
kā nekā nākamājās brīvdienās Latvijas kauss, kur esmu nolēmis dalību paņemt, ta jau manīs
Vajag nevis tā, bet - kā nekā nākamājās brīvdienās Latvijas kauss, kur esmu nolēmis uzvaru paņemt....
A man šogad baigi maz sanācis pa ezeru padzīvoties, a Vecdaugavā vispār šogad ar laivu neesmu bijis Bet neko darīt, ļoti ceru, ka nākamgad brīvā laika būs vairāk un finansiālā nasta tā nespiedīs. Papētot grafiku, izskatās, ka šomēnēs vairāk arī varu netikt ezerā, bet pie kaut kādām copēm jau tikšu, kaut vai uz pāris stundām no krasta