Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu ko, šodien tāds riktīgs copes laiks, bet šodien uz copi netieku!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man personīgi negaisa laikā nepatīk pie ūdeņiem atrasties, sevišķi laivā Kaut gan esmu arī peldējies negaisa laikā, tad super silts ūdens Kas attiecās uz līdaku copi, tad esmu manījis, ka tās ņem tieši pirms paša negaisa, negaisa laikā neķerās. Toties uz miermīlīgajām zivīm pats labākais laiks ir tieši pēc negaisa. Bet tie tik tādi novērojumi, nesaku, kā tā ir 100% gadījumu!