Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien sanāca nedaudz pavēžot signālvēžus. Bijām divatā. Domātajā upē bija nenormāli zems līmenis, tur noejot diezgan lielu posmu divus tik dabūjām, tāpēc pārbraucām uz citu upi un tur trīs sundu laikā saķērām vēl 39vēžus. Kopā uz diviem 41gb, bet pa tik īsu laiciņu nemaz nav slikti! Te kolēģim pirmais
Man pirmais
Spainī kaut kas sāk krāties
Gala loms
Loms sadalīts, nu var mieloties!
Ne spīles visiem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
bija sarunāts ar šā foruma dalībnieku un vēžu specu Zivinenu braukt uz viņa vietām kādu vēzi lūkoties. pēdējā brīdī viņš savu līdzdalību atsauca, sakarā ar ļoti svarīgām lietām un man nācās doties turp vienam. vēžotāji tur jau bija pabijuši, bet tāpat dabūju nesliktu lomu- 251 gab. ēsma-svaiga zivs. signālvēži.
Biju pavēžot platspīļu vēžus. Trīs vakaru loms ar murdiem un divu cilvēku lasīšanu ar rokām, lukturīti. Dēles gan bija daudz un mūs nesaudzēja, pa šiem vakariem uz katras kājas pa 30 gab noteikti bija! Trakākais, ka nenormāli niez arī ilgu laiku pēc šī pasākuma. Vēžu bija diezgan daudz 200gb. 10-13cm un bij pāris ari tādi uz 14cm, spīles tādas, ka pats pacelt nevar, pārējie mazie no 6-10cm kādi 300gb. Daļa vēderā, bet vairums turpina dzīvi manā dīķī. Laiks bij diezgan draņķīgs, vienu vakaru uzgāja negaiss, ugunskurs izdega vienā rāvienā un ar neizdzertu glāzi nācās iet pie miera. Kopumā labi pavadīts laiks, ar kolēģi izrunāta visa dzīve un izdzerts kāds labs šnabīts. Tas lielais murds kas bildē, tas mans paša darinājums-ielaižu ezerā un vēži jūtas kā mājās līdz copes beigām.