Aiz neko darīt biju gan aizvilcies.. papurināju kātiņus, kuru iegādi dažs labs ģimenes loceklis nespētu piedot bet arī man pašam attieksme pret inventāru jāpamaina pirms par tādiem domāt Paskatījos kuģīšus Karoče mazliet no darba un mājām galvu izvēdināju. Paķēru pārs pačkas LJ gumiju, augstākminētās Kosadakas un bridu mājās..
Quote (dadziic)
Tavi džerki ir palikuši atlikti pēdējie, pārējie ir visi savākti.
Bļin, man tagad šito nedēļu baigā skriešana, vīkendā nomainīs autiņam siksnu, tad apsolos, ka vakarā speciāli izmetīšu goda apli līdz Salaspilij
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Nav gluži priekš copes. Kaut gan kā to ņem. Varbūt kādam pagrabā, šķūnī, vai uz balkona mētājās parasts velosipēds bez nekādiem pārnesumiem, ar vienu ātrumu. Vecais, labais, parastais. Es labprāt to iegādātos. Teiksim pa kādiem 15-25ls Ja vien viņš nav baigi jāremontē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nav gluži priekš copes. Kaut gan kā to ņem. Varbūt kādam pagrabā, šķūnī, vai uz balkona mētājās parasts velosipēds bez nekādiem pārnesumiem, ar vienu ātrumu. Vecais, labais, parastais. Es labprāt to iegādātos. Teiksim pa kādiem 15-25ls Ja vien viņš nav baigi jāremontē
Kur Tu biji ātrāk.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Es labprāt to iegādātos. Teiksim pa kādiem 15-25ls :)
Man kak raz pie miskastēm pirms pusstundas viens stāvēja. Trūka viens pedālis un priekšējais rats bij nolikts blakus ar sajātu riepu. Kam zelta rokas, var sataisīt. Bet ilgi šis tur nestāvēs....
Kolēģim interresē multiplikātorspole copei jūrā un iekšzemes ūdeņos. Kādas firmas spoli Jūs ieteiktu cenu kategorijā līdz 50 Ls. Lietotu vai jaunu. Varbūt ir kādi piedāvājumi ?
Kolēģim interresē multiplikātorspole copei jūrā un iekšzemes ūdeņos. Kādas firmas spoli Jūs ieteiktu cenu kategorijā līdz 50 Ls. Lietotu vai jaunu. Varbūt ir kādi piedāvājumi ?
Viss ir atkarīgs kāda būs mērķazivs.Ja velcei uz līdaku tad viena.Ja samiem tad jau kas cits.
Kāds tiks pie baigi labā komplekta! Žēl, ka tā arī nedabūju pavizināties glaunajā laiviņā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)