Ok, tad sarunāts! Sebiles vobleris atdots Dadziitim pret kaķi maisā Tātad maiņa vairs nav aktuāla
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
šodien vienam čomam iegāju salmo bodē pirkt microtech jauno kātu un xtwitch kātu, bet vajadzīgie modeļi nebija plauktā toties rio man iešķieba superlabās gumijas jaunās Mr. Greedy 3" purple plum + pats paņēmu vecās labās bugsy shad 2,8" nagoya shrimp
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
jutrix - daudzi saka, ka esot labs. neesmu tāds spečuks, lai rokā paturot un patirinot kaut ko pateiktu. kad kaut ko piekarināšu galā, iemetīšu ūdenī un patirināšu, tad redzēs kā ir.
a vispār es laikam varētu būt labs pārdevējs... jo pats to x-twitch kātu neesmu provējis, bet jau viens čoms pēc maniem stāstiem pasūtīja sev ar tādu un jauno microtech arī bet nu tam vismaz iepriekšējo modeli viņš paprovēja no manis.
Labākais tajā cenu kategorijā! man ir 1,8 m īsais. izmantoju tvičam un DS. Vispār jau dikti ērts likās arī 1,98 m, bet 2,1 m laikam jau būs biki pa garu.
2,1 ir jau diezgan bomīgs. ir man pāris smagsvari, kam tas noderētu, taču reti. paņēmu vidējo. tas arī visvairāk tirgojas. un no microtechiem visvairāk iet tieši garākā versija (236)
Vispār BongaJerks ir tīri neko. 95to lietoju ar xtwitch kātu. Vēdera gāzelēšana varen sexīga labi āķi un varens lidojums Nav noķēris daudz, bet pakošļāts mazliet ir. Savu cenu atstrādā un savu reizi izšauj, kastē par skādi nenāk.. P.S. Pats šodien tiku vēl pie divām Kosadakām, Rudras un X-Cross viņu izpildījumā
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!