Tā, pavasaris nāk, jāatgriežas pie tā, ko rudenī nepaspēju: Pārdodas Dulkan 325, 2015. gada ļoti labā stāvoklī. ~500 Eur.
Kā arī nācis klāt: Humminbird Helix 5 SI GPS G2 ar tīri labu karšu saturu - Lielākā daļa aktuālā Ķīšezera, daļēja Daugavas lejtece, Buļļupe, nedaudz Lielupes Lejtece, Kaut kas no Daugavas virs HES. Bet bez pašas Zeroline kartes. Ar garantiju pie Eholotes.lv līdz 07.2019. 350 Eur.
Kad būs laiks, sametīšu SS un feisītī.
P.S. Arī bērnu veļuks 16''
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Pārdodu iesācējiem. Parcopi.lv lietotājiem 2 euro, pārējiem 5 euro. Iet iekšā trīs fīderi (3.9 m) ar visām spolēm, plus var piekabinat garo uztveramo tīkliņu. Lietoju gadus trīs, bet nu gribu ko labāku.
Davai, es paņemšu! Bieži jau ar fīderiem necopēju, bet tajās dažās reizēs noderēs + braucienos uz jūru!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Hi. Varbūt kāds veiks pavasara garāžas tīrīšanu copes inventāriem, pašam faktiski nekā nav (tik cik 2 aprīkotas makšķeres un pāris knibuļi un sīkumi) bik arsenāls jāsavāc, kā sacīt, pa krīzisko. Labprāt pieteiktos uz kādu arsenāla gabalu
Spiningošanai, pludiņmakšķerei, vai gruntenei kaut kas interesē? Vai visam. Es, ik pa laikam, kaut ko izdalu. paskatīšos, varbūt vēl ir ar ko padalīties...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Principā vairāk gruntene/feeder, nedaudz spinis. Man pašlaik ir 2 gruntenes un viena jauna spole, ko domāju kādam spinim uzlikt, ko iepirkšu kautkad pārējo es pat īsti nezinu, kas būtu nepieciešams. No ali uzsūtīju visādus sīkumus, jāgaida, kas atnāks un kas nē. Kā arī jautājums - kādas kastes izmantojat, lai uzglabātu mantas? Kāds variants būtu ērtāks/praktiskāks?
Paskatīšos, kas man ir un ar ko var padalīties. Es parasti visu turu kastītēs. Un uz grunteni, kad eju copēt - visu salieku ziemas kastē, tad tā man ir soma un arī krēsls uz kā sēdēt Grunteņošanai pieeju pavisam pa vienkāršo!