Pārdodu mušiņmakšķerēšanas spoli Pflueger Trion 1956. Jauna. Tā ir 6 klase Fly Line 6 Spool diametr - 3 1/4" Spool Witdh - 15/16" Weight - 6.1oz Fly Line - Up to #6 Backing - 50yds/20#
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Admin, varbūt pieliec cenu un numuru - ja nu kāds nereģistrētais jūzeris iekāro.
Ak jā, visur pieliku, te aizmirsu Paldies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vienkāršākais variants komplektā ar biksēm domāju kādi 20-25 ls,jābūt būtu katrā copes bodē,bet tam tāpat virskārta jāpērk kura vairs nebūs par tādu ciparu,bet ar visu to silti,jauki Rudeņos,uz pirmā ledus un uz pēdējā ledus mierīgi iztieku ar plāno termo veļu.
termo augšu meklēju tīri darbam ko pavilkt apakšā,lai nesapūš muguru.
Man pašam ir problēmas ar muguru, bet es daru pavisam vienkārši. Es ap vidu aptinu vilnas šalli zem drēbēm un viss. Neviens vējš cauri neizpūtīs. Runā, ka aitas āda arī derot tādos gadījumos. Var jau korseti uzlikt, arī cauri neizpūtīs
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
andzha starp citu salmo bodē ir viena vešiņa, bet ne apakšējā kārta...tas ir jaka, kurai starp slāņiem ir membrāna, kas neļauj vējam cauri tikt, bet tai pat laikā ir elpojošs - pāris čomiem ir un šamie stāvā sajūsmā cena bija, je namaldos kkas zem 20 LVL
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
zorro,slaidam jav viegli to šallīt apsiet,bet ko lai saka īstenie latvieši? Zivnieks,prasās jav apakšējā,bet tad kad būšu galvaspilsētā tad būs jāiečolē arī tāda.
tika iegādāta norfin termo veļa. vidējā, tā melnā ar oranžo ievirzi par 16,95. rītā engurē tiks testēts šorīt doktors traumatologs iepirda špricīti, vajadzētu būt labi
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!