Tiku skaidrībā. Es tagad bildes arī varu ielikt. Moderatoriem vienīgajiem bija atļauts forumā izmantot html tegus. Tagad var arī administrators un vēžotāji. Diemžēl grupai "savējie" un "makšķernieki" šādu atļauju tehniski nevar piešķirt. Varam sarunāt tā, ka pārējie met tos kodus vnk iekšā un es, vai moderatori nospiedīs "labot", neko nelabos un atbildes logā parādīsies bildes.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ai, kaut kas neiet...es laikam kaut ko būtisku nesaprotu..
Viss kārtībā, met tik iekšā un viss tiks pielabots Vnk tīri tehniski html var izmantot tikai "moderatori", "administratori" un "vēžotāji"
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)