Ir, ir kartē. Uzsit nosaukumu uz PM. Es sēņojot arī esmu uzdūries uz dažādiem ezeriņiem, pēc tam kartē atrodu gan. Un tīrs laikam tādēļ, ka nevar ar auto piebraukt.
google maps nebija, bet tagad pārbaudīju balticmaps un ir tik bez nosaukuma.. tūlīņ draugos aizsūtīšu bildi un ar mašīnu jau var piebraukt ja zin ceļu, jo jābrauc pa baigajiem labirintiem
nu tā, esmu laukos, sēžam lapenē. pa dienu šis tas apdarīts, laiciņš bij ekselents. tagad gan ik pa laikam jumtu drusku grabina lietus un ik pa laikam stiklā grabēdams ieskrien bumbvedējs (irsis).
Man tieši tas pats visu laiku Parādās pats kods, nevis bilde. A ja teiksim to pašu kodu ieliks Marti, tad būs bilde, nevis kods. Kamdēļ tā, es nezinu. Mēģināju no vairākiem datoriem un vairākiem pārlūkiem un visu laiku iekopējās tikai pats kods
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vienkārši nospiežot "labot" un neko pat nelabojot saglabāju un viss aiziet...
Man nospiežot labot un neko nelabojot, teiksim marti vai bebra bildēm, paliek tikai kodi un bildes pazūd
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)