Tāds interesants Tev tas Mangaļsalas mols un cittautieši ar vazājās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bijam sodien Mangalsala-ceriba bija uz bullisiem-bet-ne ka! Renjgem ir narsta-prekskam tam bullim kerties uz ko citu-viniem gan pietiek ar ikriem! Nu bija ta-atbraucam uz molu ap 5.30-makskerniekus bija maz-bet tie bullisi-grunduli nemaz negribeja est.....visi kera renjges....Mums gan nepatik tada cope-.bet deelam atri apnika necope.ieliku vienai makskerei salakas sistemu-prieka vinjam bija daudz un zivis ari-pa 3 stundam ar 1 makskeri pec karta pa druskai vilkam-sanaca 10 kg Nu ...tas gan jau pietiekosi bet zel ka tas bullisus nebija....Nu kadi 4 stundas pavaditi uz juras -paelpojam-pamakskerejam un braucam majas. (kad bernam pa visam apnika tada cope-necope-pie vinja atskreja kaiminju suns-un vini forsi izklaidejas) $IMAGE1$ $IMAGE5$
Labs loms un puikam ar prieks tika! Paldies par atskaiti!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
July - kā tur tagad ar cilvēku skaitu? Nav tāda grūstīšanās un kolhozs, kā aprīlī? Es domāju pa dienu, nevis 5:30 no rīta? A bullīši līcī pārsvarā nelieli, labāk uz Liepāju, vai Ventspili braukt tos ķert!
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
July - kā tur tagad ar cilvēku skaitu? Nav tāda grūstīšanās un kolhozs, kā aprīlī? Es domāju pa dienu, nevis 5:30 no rīta? A bullīši līcī pārsvarā nelieli, labāk uz Liepāju, vai Ventspili braukt tos ķert!
Es zinu ka Liepaja un Vientspilsa bullisi lielaki-ta parasti uz dazam stundam gribejam uz Mangalsalu-nu kad no rita atbraucam makskerniekus bija maz un vieta mashinai bija-kad braucam atpakal jau vietas mashinai butu grutak atrast viss bija pilns .Un turisti vel brauca un brauca-.Domaju tagad liela kolhoza nebus-salaka jau driz atnerstosies.Tur Mangalsala galvenais pareizais veis .Bet mans ieteikums labak braukt agrak.
Bijam $odien Karosta.Laiks tiri labs -no 4.30 rita jau - ka parasti cilvekus bija daudz-bet vietu atrodam.Liidz pusdienlaikam nokeram 9.5 kg bulli$us. Man trapijas 3 butes-1-maza un divas tiri for$a izmera. Pec 10 no riita vei$ saka mainities un bulli$i jau keras ne parak aktivi. Kur$ sedeja uz nakti - teica ka nakti bija labak -bet stiprs vei$ bija. Nu jauki pavadijam laiku-pat nosaulojam sejas un nokeram zivis! Visiem ne asakas!
Biju uz Mangaļsalas mola renģēs. Baigi švaki. Kaut ko salasīt var, tomēr dikti kūtri. UZ Bilderājas mola makšķernieku vairāk, iespējam reņģu tajā krastā arī....
Mangaļsalā šogad ļooooti švaki. Ar laivu izbraukāju un eho rāda ļoti maziņus bariņus, kas kustās. Aizbraucu uz Bolderājas pusi, tur bilde ārprātīga. Bet no krasta visi rauj svinus nost...man to nevajag. Esmu bijis jau 4 reizes, visas 15-25kg...skaldīt jau var bezjēgā, bet kad tas viss pēc tam jāapstrādā, tad kule putās. Varbūt vēl reizi aizlaidīšu, a varbūt ar pietiks.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!