Iekš CL ieraksts, ka šorīt kāds ar riteni braucis un krītot atsities ar galvu pret betonu...iznākums letāls... Jopcik...aš skudriņas pārskrēja, it kā taču nevainīga aizbraukšana pacopēt.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
ekš CL ieraksts, ka šorīt kāds ar riteni braucis un krītot atsities ar galvu pret betonu...iznākums letāls... Jopcik...aš skudriņas pārskrēja, it kā taču nevainīga aizbraukšana pacopēt.
Jā, baigi bēdīgs iznākums
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kad lietus biki bij sācis rimties, aizskrēju uz mirklīti. Stāvvietā kluss, putniņi čivina, vējs negaudo, a uz mola vilnis tik un tā šļakst līdz augšai. vismaz pāri neskalo Toties bez traka kolhoza, lai arī tik un tā cilvēki bija, bet vismaz ar elkoņiem nav jāstumdās. divarpus stundās trīsarpus kilo salasīju. Izmērs vidējs, process vidējs. A man i vairāk nevajaga, rīt būs garšīgi.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Šodien biju aizbraucis uz molu. Cilvēku joprojām daudz. Reņģe ķeras, bet izmērs mazs. Runā, ka no pretējā mola lielākās ķeroties. Pārbaudīt šo info netaisos Rezumē tāds - norauti 14āķi, seši svini un noķertas 102gb reņģes!
Sestdien bijam Liepaja(Karosta)-cilvekus daudz .Vietu atrast gruti, bet atradam No 4 lidz 14.30 mums 25 kg "bullisei" (apaļais jūrasgrunduļis) un vel trapijas 1 bute,redzeju ka viens makskerniek izvelka vejazivi. Nu ko-laiks bija fors,vejs vareja but vel pat drusku stiprak-azarts ir-zivis ir
July - forši esi atvilkusies! Šie citplatēņieši tiešām baigi aktīvi copē, pats esmu izbaudījis to vairākus gadus atpakaļ Liepājā. Bet pats galvenais, ka šamie ir dikti garšīgi kūpināti!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nevaru ielikt recepte sadala receptes-tapec rakstisu seit- 1-Braucam uz juru 2-Meginam nokert bullisus 3-Vedam to visu kvantumu majas 4-Rupigi iztiram.nogriezam galvu(uzmanigi -tur var trapites nolauzti aki) 5-Malam zivi caur galasmasinu(мясорубка) 2 reizes ar visam asakam 6-Likam klat daudz dilles!Sipolus un garsvielas(dilles var but diezgan daudz)(es vel pieliku drusku rivetas burkanus) 7-Var ielik olu bet tik 1 8-Kartigi viss samaisam 9-Cepam kotletes (es miltu vieta liku pannetas sausinas) 10-Cepam (ieteicams)uz cuguna pannas .maisijuma-ella+sviests 11-Labu apetiti!