Lai arī bija gana censoņu, kas varētu apgalvot pretējo, bet šodien gāja pavisam raiti. Kad piefiksēju, ka esmu biki pārcenties, izrādījās, ka malā jānes 6kg Izmēram ar ne vainas. Tas kādās 3.5-4 stundās. Bet tā tauta uz mola ir unikāla, TV un Naša Raša ilgi nebūs vajadzīga, bij i kritieni ar pakausi uz betona, gan salauzti kāti un vēl viss kas interesants
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju aizbraucis uz molu un atkal aplauzos. Atkal tādi viļņi, ka pāri iet. A es kurpēs Zābakos varēja aizbrist, kurpēs nesaslapinot kājas nekādu cerību. Kā ķērās nezinu, bet copmaņi bija. Kaut kā neiet man šogad ar tām reņģēm, bet nepadošos, kamēr vienreiz kārtīgi nepaķeršu!
Jā, Mangaļsalas mols. Bet ķer arī no Bolderājas puses mola. Reku divi gadi atpakaļ iefilmēju to reņģu copi no mola, bet tad nebija tik liels kolhozs tur vēl kā pēdējos gadus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vah vah, biju šorīt Laiciņš feins.. ja būtu laicīgi izdomājis kā spaini piekārt pie vidukļa vai plecā, būtu bijis tīri OK, jo reņģe pat nedaudz jēma. bet, tā kā spaini kamā iekārt nebij, tad tagad vajag jaunu spaini Bet, ja pareizā brīdī nepagriez muguru šļakatām, tad lija pa krāgu kombī Toties gaiss svaigs kā nekad un kolhoza nav
Da nu tādā laikā. Tur jau pats ar var iekrist, ne tikai spainis Viņas jau tur vēl maijā tusē un tad nav kolhoza. Tad vienu reizīti ar laikam aizbraukšu paķert, bet pagaidām man tur nevelk. Pēdējos gados pārākais kolhozs A tādā vējā man vispār tur nepatīk. Vienreiz ar visu riteni gandrīz noskaloja, vairs negribu
Lai pašu nonestu, vajag krietni trakāku pūtienu, bet tik un tā kaifa maz.. es vēl nākošā vīkendā razok, a tad jau špinis jāņem rokā. Bet tie, kas gāja trenuškās un kediņās, gan tālu tika viens-div i rieksti slapi
Man parasti šitāda reņģu cope, vai ziemā lucīšu cope, ja līcis aizsalst - tas ir tāds vienas reizes pasākums. maksimums divas. Nav tāda cope, lai bieži uz tādu ietu Bet tieši dēļ tā, ka maijā jau var no laivām un ar spini uz mola paliek mazāk cilvēku un tad kādu vakaru, vai rītu aizmīšos un vienu reizīti arī paķeršu tās reņģes ķekšīša pēc, plus gardu pusdienu pēc!