Tā ir. Man kaimiņš vakar arī bija un labi saķēra. Šodien arī aizlikās jau no paša rīta uz turieni!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju šodien uz mola. Sākumā nevarēju atrast, bet pēcāk atradu vietu, kur ķeras. Kādi 3kg asarus noķēru. Izmērs 100-150gr, daži lielāki. Ar pludiņu un slieku. Vēl ķeras bullīši, bet mazi un palieli pliči!
Biju šodien arī. Jau krietni švakāk un vairums ātri aizbēga. Es gan pusdienu uz mola pavadīju un kādus padsmit asarus noķēru arī. Izmērs 100-300gr. Bet copes intensitāte krietni kritusies, izmērs joprojām ok!
Ar laivu līcī tā arī nav sanācis iebraukt, bet biju pāris reizes uz mola. Jāsaka, ka asaris ņem diezgan aktīvi. Eksemplāri virs 300gr nav retums. Bet copes epizodiskas. Ir, ir, ir - tad kādu laiku klusums. Tad atkal ir. Apraut gan diezgan daudz sanāk. Pazaudēju diezgan daudz sviniņus. Pārsvarā ķēru uz "otvodnoi"!
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tā nezināmā ja nemaldos ir tūbīte. Bet tie riebekļi ir nu jau ļoooti tālu aizgājuši un pat ķīšezerā mailes ķerot trāpās regulāri. A pie Vecmīlgrāvja maximas tie katru reizi trāpās savi 5 gab...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
...ņevažno holodno tam iļi žarko, kto kuda - ja na ribalku... Copes prieks ir pats svarīgākais!
Varu pačukstēt, ka reņģe jau ir pienākusi pie mola
Labāk vēl iepauzē Es šodien biju no paša rīta. Copmaņu pagaidām vairāk kā reņģu. Pa divām stundām man tikai viena reņģe un divi norauti svini. Pārsvarā visi pacopē kādas 30min un bēg prom. Pa kādai jau noķer kāds, bet pagaidām vēl baigi švaki. Vēl jānogaida nedaudz!