Jāpaskatās prognoze kad vējš nav spēcīgs un vēlams vainu D, no krasta, jeb pretēji Z taisni uz bāku:) Bet tas tā ,skatoties kur grib sēdēt,ja līcī tad Austrumnieki taisa baigos viļņus. Es teorētiski varu jebkuru dienu paņemt brīvu,bet tuvāka iespēja uz copi laikam būs brīvdienās.Paskatīšos prognozi un noriskēšu:) Tas kolhozs savācas uz pusdienlaiku, tad jau jābrauc mājās:)
Heisaa! Shodien biju aizlaidis uz molu pasauloties+taarpu pameerceetsmiling smiley Taa kaa uz nopietnu copi netaisiijios tad tur biju tikai 10:15 smiling smiley Liidz 13:00 pakeeru asariishus,sope shvaka,blakussedeetaajs teica ka no riita bija ok! Man tik dazhi asariishi,paaris tiiri neko:)
Blakussedeetaajs nokjeera divus rotanus, ja var ticeetsmiling smileyPats neesu tos lopus keeris:)
Liicii asaru veel nemana, taapeec keeru daugavas pusee pashaa galaa:) Toties nosaulojos nepaknapu:)
P.S.Veel sanaaca jociigi kad izvilku vienu asariiti ar pavadinju un aakji mutee Taa man veel nebija gadiijies!
Nu bulliits ir,tik ne vieteejais:)Un ja nokeera divus peec kaartas tas noziimee ka vini ir jau padaudz! Sandi, vinsh tak pats pleeseejs,paskaties kaadi zobi:)
Šodien biju uz Mangaļsalas mola, copēja diezgan švaki. Noķēru 8asarus, vienu lucīti un divus pličus. Un sanāca šodien palikt par brakaņjeru Noķērās divi taimiņi, laikam taimiņi, un ierija tā, ka nekādi nevarēja izņemt āķi, lai mazie paliktu dzīvi Riktīgi žēl tādu smuku zivi tiki mazu nobendēt, bet nebija citu variantu. Nācās paņemt