Tagad Baltijaa fig vairs mencu nokersi:) Bet ko var zinat,klimats mainas, iespejams ka musu Baltijas dikji ar ienaaks tunchi un skumbrijas:)Haizivis tak bij:))
Menca līcī ir retums, jā bija 80-to sākumā laikam pāris sezonu, pie pareiziem vējiem un labas barības bāzes ienākušas. Tad arī vilka visi, kam nebij slinkums.
Vakar uz mola ar pludiņu mēģināju asarus ķert. Četrus noķēru Toties veselu kaudzi ar bullīšiem savilku un vienu lasi uz kādi 25cm. Pie tam bija tā ierījis, ka domāju dzīvotājs tāpat nebija pēc iemešanas atpakaļ ūdenī. Divi copmaņi ar spiningu uz "otvadnoi" diezgan labi pavilka asarus, vienam kādi 4-5kg točna bija. Tā ka asari pie mola ir, jāmāk tik dabūt. Tārpu īsti negrib ņemt
Pagaidām nepārbaudīta informācija un ne pārāk ticama, tāpēc teikšu, ka nezinu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pats biju izlūkos brīvdienās! Viss notiek! Drēbes, makšķere un pats līdz ausīm zvīņās, bet gardas vakariņas saķert var īsā laikā! P.S. bildes nav manas, paņemtas no sejasgrāmatas, bet tieši no tās pašas dienas, jo sevi ar tur saskatu. Man telefons bija nosēdies, un baigi forši - neviens netraucēja!
Aha, man kaimiņš ar jau bija labi paķēris. Šonedēļ vienu dienu laikam aizmīšos ar kādu vakariņu tiesu noķeršu
QuoteZorro ()
Drēbes, makšķere un pats līdz ausīm zvīņās
Tā nu viņš ir. Padarīšana ķēpīga. Man tas spinis, ar kuru ķeru reņģes, vēl no pagājušā gada viss zvīņās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju aizbraucis. Tādu cilvēku baru nebiju redzējis! Mašīnas vien saskaitīju 38 stāvlaukumā un visās iespējamās vietās, kur var noparkoties. Kolhozs riktīgākais, bet pārsvarā visi arī velk. Sešas laivas ar grozījās ap molu. Man lomā pusspainītis ar reņģēm un viens lucītis! Vēl dažas reizes varbūt aizbraukšu, bet nu šitāds kolhozs nedaudz par traku!
Es neciešu to kolhozu. Mošk tāpēc copēju vietās, kur labi ja 2-3-4 copmaņi, bet visi savējie. Protams, mači ir izņēmums. :) p.s. kādreiz Mērsraga kanālā ķēru teibas, raudas, i pa kādam mēra ālantiņam trāpījās. Bet palika kolhozs... neesmu tur ļoti sen bijis...
Heisaa! Nu jaa, peec bildes spriezhot, kolhozs maigi teikts:)Nezinu kas pamataa, jo godiigi kad es par rengjem tur uszinaju, braucu ar sievu unn suni vienkarshi pie dabas:) Iespejams ka ar savu aktivitaati internetaa esam piesaistijushi kolhoza biedrus:). Bet logiskakais ir agri no rita ka gaisma aust, var sakert un tautas ne tik daudz + darba dienaa:))
Šodien atkal biju. Kolhozs nedaudz mazāks, bet tāpat liels. Brīvas vietas tikai vietās, kur dikti daudz zacepu. Šodien norāva kādus 8 āķus un arī 4svinus. Šo to saķēru gan. Vēlāk aizgāju līdz Aigaram un kopā braucām mājās :hello:
Šodien biju piebraucis palūrēt kā reņģes ķer. Cilvēku daudz. Ķer. Bet nav tā, ka baigi ķertos. Kaimiņu Janka arī bija
Heisaa! Aigar zini taksh manu vietu,ta man buja vismiljakaa, nu tuvaak baakai, + sveiciens no Julijas,es Baeselonaa. Copet uz juru gan nepaspeshu, uz sho:)a mazums...