10.01.2015. tāds nemiers iekšā dīdīja, ka aizskrēju uz jūru, butes mēģināt piemānīt. Viss jau būtu labi - vējiņš neliels, plusi, vilnīši ciešami, bet straume un zāles nomocīja, praktiski nodarbojos ar zāļu vilkšanu no jūras.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tev taisnība, tad nepatikšanās lielās var iedzīvoties. Es vispār neesmu uz tiem dzintariem, tā jau viņi smuki, bet es labāk no malas uz viņiem skatos
Es jau arī uz viņiem no malas, bet reiz man pateica dzintara cenu par kilogramu (aizmirsu, vells). Nu tad es sapratu tos, kas ar lieliem sečokiem bradā pa piekrasti... Gan jau tā cena kaut kur i-netā ir sastopama.
Jā, palasīju i-netā - trakas lietas, bums riktīgs, vieni grib pārdot un nevilties, otri grib pa lēto nopirkt. Vispār pilnīga nekonkrētība. Cope ir pavisam kas cits, tā ir dvēseles lieta nevis biznes !!! Tā vismaz es domāju.
Cope ir pavisam kas cits, tā ir dvēseles lieta nevis biznes
Lielāko ties jā, bet ir cilvēki, kuri ar to arī vēl piepelnās. Katrā gadījumā, man tā ir atpūta. Atpūta, kurā sen neesmu bijis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lai noskaidrotu, vai šaubām ir pamats, jādodas uz jūras malu un jārauga noskaidrot. Man vispār arī ir doma nedēļas nogalē mest āķus jūriņā. Pēc manām domām, šoreiz vai nākošo, butēm jābūt!