Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
paldies Aigar par video un vispār par Tavu darbu Par copi veidošanā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
marti, Uz kurieni, tad brauksi svētkus svinēt? Varētu ieteikt tev melnos akmeņus, bet pie šitā D, DR vēja, tur diezi kas nebūs. Tad atliek tikai balto klinšu garais rajons.
Kā es nevaru ciest tos krastmalas braukātājus vietējos.... Ja es esmu pielicis autiņu 2m tuvāk par zīmi, tad man 50ls sods, bet vietējie izbraukā visas kāpas utt. Ir spec laivu ielaišanas ceļi. Bet tak brauc ar Ņivām vai citiem ar 4 velkošiem un vēl uzprasās uz kašķi, ja aizrāda. Vot, īstā Latvija. Ja es neesmu vietējais, tad jūru redzēt - sapnis vasaras naktī. Pirms pāris gadiem, kad ar staigāšanu bij problēmas, bet buti gribās - kātoju puskilometru, bet vietējais impis ar džipu aizlaida garām, tad pa krastu izārdījās un vēl izteica nepieklājīgus vārdus... Bet publiskajā telpā vaino makšķerniekus, kuri it kā kāpas izbraukā utt. Vot vietējā vara. Mļin, nākošreiz jemšu tādas adatas līdz, lai tiem džipotājem maz neliekas.....