Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vēl ir 4 litrīši upenīts, 1 litriņš ķirsīts, un ta vēl drīzi būs 5 litrīši upenīts no otrā uzlējuma alus un ta vēl drīzi ielaidīšu kādu brūklenīti ar spirtu padraudzēties
100% copi neviens Tev negarantēs, bet vispār viss tagad jau notiekās! Domāju ,ka atbilde bija bez nekāda sarkasma
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
grūti saprast sēžot rīgā,pec kā vadīties uz copi-laika ziņas,katrs savādāk saka.kādiem vējiem ticēt.būs jāmēģina kāds vietējais saņemt gūstā un jānoklāj galds,lai nākošreiz var zvanīt un braukt ciemos
Phe.Man uz vienu galu tik 270km.Un tad?Maucu kad ir brīvs laiks.A te jau grib pie "uzklāta galda" tikt."Pareiz Aigars stāsta par - 100% copi neviens Tev negarantēs, bet vispār viss tagad jau notiekās! Tākā ,ja ir vēlēšanās tad tik brauc.Sestdienās-svētdienās serzonas laikā vari tikt kolchozā.
tas ar ir ar sarkasmu vai kā?neesmu spečuks tāpēc arī jautāju,nebribētos dzīties 170km tikai experimenta pēc.
Nu kāds tur sarkasms... Man ir 250km uz vienu galu... Apskaties www.itameriportaali.fi, sameklē viļņu augstumu, vēju virzienus.... Piektdien jau jūra būs ok.
hanss No 5dienas apstākļi izskatās visnotaļ pa smuko. Mazirbē nekad neesmu bijis: baigi tālu jābrauc. Cik esmu dzirdējis, tad tur šogad esot tautas tik daudz, it kā kāds būtu uzstādījis spilgtu neona norādi: "OVIŠI 3 - visi doties tikai uz šejieni." Kamēr nebūs pieejama svaiga brēča, uz jūru nekustēšos, vot.