Viss atkarīgs no tā vai pareizais vējš sadzen aukstu ūdeni pie krasta
par pareizo vēju, laikam, jāsauc krasta vējš, jo kad vējš pūš no jūras, tas sanes virsējo, t.i. siltāko ūdens slāni pie krasta. Es vismaz tā rīta argumā spriežu.
Pētu windguru, un skatos, ka piektdien, sestdien diezgan patstāvīgs D DA vējš.
par pareizo vēju, laikam, jāsauc krasta vējš, jo kad vējš pūš no jūras, tas sanes virsējo, t.i. siltāko ūdens slāni pie krasta. Es vismaz tā rīta argumā spriežu.
A vot es rīta agrumā, gan tā nedomāju Ja ir krasta vējš, tad jūrā vilnis pie krasta nav vispār, līdz ar to vienīgais iemesls kāpēc bute nāk pie krasta - barība ar ko norīties līdz nārstam netiek sakratīta un šai tur nav ko darīt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
A es sestdien ar došos plakanās zivīs, bet tikai brekšos
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es par 80% uz Košragu, pārējos pietaupīšu pēdējam mirklim. Skatīšos kā pūtīs vējš. Es tomēr pieturos pie savas teorijas par vējiem un bušu esamību piekrastē. Ja nu gadījienā būs neciešama straume un zāle, tad nāksies pārbraukt zemāk.
Es ne reizi neesmu butes ķēris un laikam ka nespīd - patālu tā braukšana ... Bullīšus gan Palangā no mola slānīju, kad bija ZB sauļošanās - butes, cik noprotu, peldēšanas sezonas laikā pie krasta neuzturas?