Šodien pabiju Saulkrastos (Koklītes) no 12.00-16.00.Lūči man ķērās negribīgi,kopā noķeru 20gb lučus ,vienīgi tas izmērs gan pašvaks.Mēģināju gan uz mormiškas ,gan uz blitkiņas rezultāti bija vienādi.Laiciņs gan bija foršs ,kad saulīte spīdēja.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju aizbraucis uz Tūjas pusi lučus paskatīties.Sākumā iegāju apm 2km iekšā domāju kādu varbūt asari atrast ,bet nekā tikai viens lucīts.Tad atnācu atpakaļ uz krastu pie lauzumiem un noķēru 47gb lucīšus un 1gb stinti.Ķēru uz blitkiņas+baltais tārps.Laiks ,gan nebija pārāk ,jo nedaudz vējš pirkstus saldēja.
Neslikti gājis Njā, vējš šodien bija. Jūrā jau vēl labāk pūš vienmēr...
Heisaa!Juus pa aukstumu, es pa karstumu:) Paaris bildes no Tenerifiem spaanijaa! No saakuma keeraam makreles prieksh barakudu kjershanas uz dziivo un uz tuncheim. Choms nokeera arii nelielu engjelju haizivi, man lomaa tikai makreles, barakuda un tuncis:)Bet laiks bija veejains un mazas tik kjeeraas.
Šodien biju aizbraucis uz Saulkrastu pusi pie Baltās kāpas,biju iegājis ap 1km iekšā.Vējs gan puta labi,bet auksti nebija.Ķērās normāli,kopā saķēru 80gb lucīšus un 2gb stintes,copēju uz mormiškas +baltais un sliekas gabaliņs iebaroju ar zirņiem.