Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Esmu pabijis Dzirnezerā, Dūņezerā un Lielupē. Ar rezultātiem palielīties nevaru, gaužām švaks sezonas iesākums. Labi, ka pats process sagādā pozitīvas emocijas!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Es jau nu arī ar sezonas sākuma lomiem padižoties nevaru
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar aukstums kož labi,šancēt nevar uz copi gan var:))ar kolēģi aizlaidām uz murjāņu atteku saķērām asarīšus un aizmaucām uz Jērkules ezeru mēģināt kādu līdaku noķert,šamās konkrēti noignorēja mūs,uz balansieri viena nospruka un vēl viens sitiens bija.,ar žibuli var šancēt pat saulītē silti:))pie -25 grādiem. Kolēģi rīt laidīs uz peipusu-ar auto var braukt redzēs kā ies-pats pelnīšu pluspunktus -cienītajai rīt dzimšanas diena:)
varētu tā būt...daudzi nav tik kontuzēti, lai šitādā laikā sēdētu uz ledus bet lai arī svētdien sola, ka šis tas var pie kastes piesalt, es laikam tomēr aizdošos uz Gaiļezeru, rotanus palūkoties (sevi laikam pie tiem kontuzētajiem pieskaitu), tik kaut kas ar rokām jāizdomā īpaši ar vienu pirkstu, jo tas pēc pagājušās copes tomēr cietis diezgan - pirksta "spilventiņš" skaisti izrotājies ar pāris čūlām sajūta it kā būtu pie verdoša kastroļa pieskāries bet tā nav liela bēda, un ja vien neuznāks bargākais pēcballītes sindroms, tad cops neizpaliks
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
varētu tā būt...daudzi nav tik kontuzēti, lai šitādā laikā sēdētu uz ledus bet lai arī svētdien sola, ka šis tas var pie kastes piesalt, es laikam tomēr aizdošos uz Gaiļezeru, rotanus palūkoties (sevi laikam pie tiem kontuzētajiem pieskaitu), tik kaut kas ar rokām jāizdomā īpaši ar vienu pirkstu, jo tas pēc pagājušās copes tomēr cietis diezgan - pirksta "spilventiņš" skaisti izrotājies ar pāris čūlām sajūta it kā būtu pie verdoša kastroļa pieskāries bet tā nav liela bēda, un ja vien neuznāks bargākais pēcballītes sindroms, tad cops neizpaliks
Zivniek nu lai Tev veicās ar aukstuma pārvarēšanu, pirkstu sildīšanu un ne asakas!
P.S. Es gan ārā nekur brīvdienās nelīdīšu, vienīgi ja nu pie kāda ciemos
Man brīvdienās gan ieplānots paraustīt bļitkas gan Ķīšezerā, gan Vecdaugavā. Nekur tālāk gan šoreiz nedošos un uz āķa neko likt arī negribu
es varbūt, ka rītā nočāpošu līdz ezeram. doma ātrā solī paurbt caurumus un šķērseni paraustīt pa vasarā pārbaudītām vietām. nu ja būs baigi karsti, tad piesēdīšu un pliku bļitku ar patirināšu
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!