[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
ZivinensDatums: Pirmdiena, 09.01.2012, 19:42 | Ziņa # 406
Rūdīts copmanis
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Plasmasene?

eduksDatums: Otrdiena, 10.01.2012, 01:02 | Ziņa # 407
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivinens)
Plasmasene?

???

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 10.01.2012, 01:19 | Ziņa # 408
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
eduks
Zivinens noteikti prasa par pašu spolīti. Manējā pirma bija no putuplasta, bet pie viena štengrāka ašuka uzsēdiena, kātiņš izlūza ar putuplasta robu ārā. otro gan arī uztaisīju no tāda paša putuplasta, bet domāju, ka plastmasas būtu drošāka :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivinensDatums: Otrdiena, 10.01.2012, 01:25 | Ziņa # 409
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Zivnieks pareizi domāja ,jautājiens bij par copeni.

eduksDatums: Otrdiena, 10.01.2012, 09:59 | Ziņa # 410
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Balalaika no putuplasta. Spicīti iesēdināju tik dziļi, ka ja lūzīs, tad ātrāk oglekļa spice , nevis izraus gabalu putuplasta. Putuplasts ir vieglāks un arī roku silda/nesaldē, kas man ir ļoti svarīgi, jo man ļoti patīk makšķerēt ziemā ar plikām rokām, ja to ļauj apstākļi :) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ZivnovsDatums: Otrdiena, 10.01.2012, 20:14 | Ziņa # 411
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 147
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Ar atklašanu, kas atklajuši sezonu! prieks

ZivinensDatums: Otrdiena, 10.01.2012, 23:55 | Ziņa # 412
Rūdīts copmanis
Eduk tamdēļ arī jautāju jo bildē izskatijās pēc plasmasenes,esmu provējis nepatika,jo virs -10 apsalst ar sniegu zivis aktīvi valkājot,putoplasta mazāk rauj klāt,materiāls ar siltāks.Man lūzusi pie kāta nav neviena,bet ir gadijies iepirkt brāķus kad stipri spole ķeras,skrūve ātri novērpjas pamatnē,bet tas vairāk bija zaļā un sarkanā krāsā ražotām un ražotājs ar cits tām.

ZivinensDatums: Sestdiena, 14.01.2012, 01:26 | Ziņa # 413
Rūdīts copmanis
manā pusē paņēmuši vienu ūdenieku pie škuras,nebij privātā dīķī kautrējies 20 ūdas ielikt,ūdas atņēmuši un veča vergu pa sodu ar pa burbuli nolaiduši.

copmanis78Datums: Sestdiena, 14.01.2012, 03:59 | Ziņa # 414
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2573
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja

ZivinensDatums: Sestdiena, 14.01.2012, 12:16 | Ziņa # 415
Rūdīts copmanis
Tas ir no tiem kas 20 cm līdaciņu ar vaļā nelaidīs,visas zivis pārdod.

parcopiDatums: Sestdiena, 14.01.2012, 13:13 | Ziņa # 416
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man te šorīt ienāca prātā, ka nezinātu kā uzvesties, ja man kādu metru zem ledus pagrābtu bļitku prāva līdaka un tieši brīdī, kad taisu rāvienu uz augšu. Nez vai 0,16mm aukla uzreiz arī nebeigtos? :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivinensDatums: Sestdiena, 14.01.2012, 13:31 | Ziņa # 417
Rūdīts copmanis
Spolīti ar pieregulētu bremzi vajag,cits liek mazu bezinerces,bet tad tā copene nav tik viegla.

parcopiDatums: Sestdiena, 14.01.2012, 13:42 | Ziņa # 418
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man neliela inerces spolīte uz tās copenes :)
A ja paņem uz mormišku makšķeres, tad uzreiz kaput :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Sestdiena, 14.01.2012, 14:01 | Ziņa # 419
Multimakšķernieks
Ā, trešdien jāskatās Makšķerēšanas noslēpumi - Eduks dalīsies ar noslēpumiem ;)
Varbūt nedrīkstēju to izpaust, bet es esmu pļāpīgs :D

uldeensDatums: Sestdiena, 14.01.2012, 14:16 | Ziņa # 420
Grupa: Savējie
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Tad tagad notiek filmēšana?vai jau uzfilmēts-cerams ka izdosies pavilkt krampānus

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv