Šodien noslēdzu savu gandrīz divnedēļu copes plezīru l(līdz nedēļas beigām )Jāsāk atkal šeptēt.Nevarētu teikt ka gāja ļõti spoži,bet arī žēloties nebij īsti par ko,laiks pavadīts pa pirmo,iedegums arī Izplūst garos tekstos arī nav vairs vēlēšanās Viens no uzdevumiem bija aizvest švāģeri uz copi(ledu trīs gadus nebija redzējis) Tākā etniskajā dzimtenē ezeri aizvērušies totāli šaujam uz upi.Lai tiktu pie kaut kāda loma urbinājām plāno upes ledu Negribu vest uz copi nevienu vasaras copmani šie mums saliek vienos vārtos-čomam viens baltais sapalēns,švāģērim stundas laikā trīs mēra vimbas un vairākas nopūdelētas copes,bet es ne copi neesmu redzējis.Nourbies melnu muti pa bedri,pāris caurumus saborēju gar stāvo bedres kanti.Pirmajā āliņģī beidzot sardziņš knapi sakustas,nākamajā brīdī seko kārtīgs tesiens un branga stīvēšanās ar fišiņu 0,1mm resnās auklas galā. Neskatoties uz n-tajiem pīrsingiem šajā sezonā,115mm resnajā alīņģī, tomēr izdodas ievadīt sprigano skrējēju,hu,sapals Tālāk seko totāla pauze,izņemot švāģēri,tomēr arī viņam veiksme vairs neuzsmaida Tad nu kopējais loms (balto sapalēnu fiksi vien nocēla vietējais Bazilio) Atlikušo laiku elpojam ozonu un vērojam dabu
Nakamajā dienā uz Ogres upi-čomi ik pa laikam kautko velkā kads baltais sapals,kāda rauda,bet visumā diezgan švaki,man vispar ne copes Daudz laika patērēju mēģinot atrast grunti,kur vēl kādu fišiņu noķert.No Juniora pērnā slidkalniņa ne vēsts Dodamies ceļā aiz nākamā līkuma. Šī "poļana" tuvāko stundu laikā tiks "uzarta" Arī šeit čomi kaut ko velkāja,bet es ne.Teicu ka paēdīšu pusdienas un tad sākšu ķert.Paēdis un pahipnotizējis sardziņu,dodos uz nākamo āliņģi.Trešajā cēlienā oho ir....pīrsings Tik lielu mormišku uz citām makšķerēm man nav .Uzsienu jaunu...kautkam novelku gar zobiem,uzlieku jaunu slieciņu.ooooooo,ir sākas cīniņš ar skraidīšanu un atpakaļ vilkšanu līdz kustonīts otrā galā pagurst.Juniora boris pa smiltīm ticis pie saviem oriģinālajiem 100nieka nažiem.Kustonīts nevēlas līst āliņģī,ūdens ārī duļķains ,neko neredzu.Meklēju kastē savu neizmantoto teleskopisko gafiņu,Izvilkt nepaspēju otrā galā kāds ir atžirdzis un neskatoties ka auklu knapi turu divos pirkstos,paņem fraciņu ar manu mormišku pīrsinga izskatā Tālāk seko atkal totāla pauze līdz tomēr uzduros uz "āderi",copju daudz ,bet nevaru izvilkt,jo izmantoju sistēmu ar "mikro" mormišku.Pēc brīža tā štelle aiziet uz izvelku četrus baltos sapalus un divus zemmēra sapalēnus amnestējis.Čomiem cope apsīkusi un šie,"svoloči""norubī" mani paša urbtajos āliņģos.Ir jau vakars un dažs labs salasijis tīri labu lomu ar baltajiem sapaliem un smukām raudelēm. UPS,jāiet fišas tīrīt,turpinājums sekos.
Pagenels - paldies par lasāmajām atskaitēm! Zivju ziņā - gan arī mūsu bļodiņā kāds iespļaus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar kamēr iztūļājos un izpļāpājos,rīta copi biju totāli nokavējis.Uz ledus uzkāpu pirms diviem,kad lielāka daļa vīru šļūca jau projām.Kad biju labi tālu no krasta,atcerējos ka solija puteni un slapju sniegu,kā arī paplāni esmu saģērbies.Neliels gandarījums- kaut nedaudz atspēlējos TAI SASODĪTAJAI PEĻĶEI par pēdējiem diviem aplauzieniem.Izmērs nu tāds,tāds,bet vakariņu tiesu atlasiju.Netipiski,bet ašuki ieņammāja kad spīdēja saule,kā saule pazuda,tā arī nebija cops. Laiks paskrēja ļoti ātri un no ezera notinos 20.45,daži vīri vēl palika.Bija tīri patīkami pacopēt, kad kilometra attālumā bez tevis ir tikai četri vīri Būtu vēl labāk ja nebūtu tās smaķeles.Kā jūs tur spējat dzīvot? Es noteikti būtu "pālī" katru dienu
smaķele tur drūmā. citreiz pat līdz jaunciemam atpūš nesaprotu, kā tur pie rimi-golfa kluba var dzīvot. tur ir visdrūmāk. tur tagad jaunie projketi sacelti un var nopirkt dzīvokli par labu cenu!!!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
jā nu mīlgrāvja gals ir pilnīgs čau...es gan sanāk turpat netālu dzīvoju, bet smaķelis parādās tikai tad, kad sakrīt īstie vēji ar to smerdeļu darbībām...bet atceros, ka vēl bērnībā tur bija trakāk...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
vakar vakarā pēc darba noslēdzu ziemas sezoni...tā solīdi abi ar viskiju pasēdējām un saulrietu paskatījām:) aizgāju turpat uz brekšu točku, no 17:00-21:00 pasēdēju uz salaku... sākumā pašvaki, bet kad sāka satumst tad pavērās un dikti smuki saskaldījās... tagad točna visus štrumus grūdīšu nost, kaut gan tur ledus vēl labu labais...vienīgi pie krasta sāk palikt švakāk ar virsū tikšanu, bet domāju, ka līdz nedēļas beigām pilnīgi droši
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man uz ziemas copi vairs nevelk, pat kopā ar Edwarda kundziņu. It kā piektdiens vakaros vēl domāju - a mošk aizslīdēt sestdienas rītā uz Zivnieka norādīto vietu, a bet nagribās... Tagad gaidu, kad pirmie nočņiki izlīdīs. Varbūt pēc 2 nedēļām?
Vakar servisā autiņu sataisija ātrāk nekā bija domāts.Bija iegansts aizšaut uz copi .Sākums bija daudzsološ, līdz saulīte aizslīdēja aiz mākoņiem un nolika visu savās vietās. Diedelnieks Ielenkumā 3 Kaut ko jau varēja arī samānīt. Jau vēlu vakarā gadījās iebliezt pa šmaulīti kaut kam rupākam-mormiškai āķis noviepās,bet tas no sērijas pasprukušās