Es i nesapriecājos. Kaut arī ziemas cope nu jau patīk, bet tomēr - ne tik ļoti, kā atklātos ūdeņos. Būs rudens, turpināšu copi no krasta, laivā gan vairs nekāpšu līdz pavasarim Es vienkārši par to, ka tāds ziemīgs un dzestrs gaiss, plus tas sniegs apkārt - uzvedina uz domām par zemledus copi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vienīgi ceru, ka kad ziema sāksies pa īstam, tad nebūs tik gara kā iepriekšējās divas Līdz aprīļa beigām ziema ņi k čemu. Normāli ir līdz marta sākumam, ar to pilnīgi pietiek izbaudīt ziem as priekus
Marta sākumā īstā cope dažiem tik sākas - lielās pavasara raudas un brekši, uhh!
Eduk - sākot ar pirmajām siltajām dienām, vairs ledus toč neinteresē, tad jau vairs nevar sagaidīt, kad varēs pludu vai grunteni iemērkt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Eduk - sākot ar pirmajām siltajām dienām, vairs ledus toč neinteresē, tad jau vairs nevar sagaidīt, kad varēs pludu vai grunteni iemērkt
Visātrākais ka neesi īstu pēdējā ledus žoru piedzīvojis - skābekli ieelpojušās pavasara zivis copē un pretojas vismaz 2-reiz jaudīgāk - uz ziemas aukliņas izjūtas fantastiskas... Bet nu katram savs
Es vakar jau sagatavoju ziemas štrumus. Esmu sezonai gatavs, tik nez kad tā sāksies? Valmieras pusē jau viens kolēģis sezonu ir atklājis, ar diezgan smukiem ašukiem
Visātrākais ka neesi īstu pēdējā ledus žoru piedzīvojis
Protama lieta, ka neesmu Cik man - trīs pilnas sezonas laikam uz ledus? Pie tam pirmais un pēdējais ledus man nepatīk. Un ar tagadējo manu svaru, mani tas vēl vairāk biedēs
Quoteeduks ()
Bet nu katram savs
Tas laikam tā arī ir. Man ir tā, ka tikko parādās pirmās pavasarīgās dienas, tā es vairs nevaru sagaidīt, kad varēs iemest pludu, pamērcēt gruntenes, ieraudzīt pirmos taureņus, atklāt velo sezonu, uzvilkt beidzot šortus ejot arā u.t.t. Esmu diezgan izteikts pavasara-vasaras mīlis
Bet vispār es Tev piekrītu par tām apenēm. Nekas nav foršāks par komfortablu copi, kad vari tusēt kaut apenēs un piedzert klāt aukstu aliņu Bet tagad tomēr jāpievēršas būs zemledus copei. Es tā vismaz ceru, ka tas ledus parādīsies
Super! Laba vieta! Sīks būdams arī kaut ko tādu izpildīju, tikai siltajā gadalaikā. Kamēr tēvs ar laivu un motoru krastā krāmējās, es ņēmu ziemas makšķerīti, turpat krastā salasīju mazās slieciņas un uz priekšu uz laipiņām. Kā šodien atceros, kad izvilku brekšuku uz 0.5kg, uzreiz desoju tēvam atrādīt.