Lūdzu, cilvēks ar galvu uz pleciem sapratīs ,kas jādara. Kad āķi uzvērti tad vienkārši vajag sasiet mezglu ,lai veidotos cilpiņa. Viens mīnuss baldai ir tas,ka tie āķi reizēm mēdz aizāķēties aiz auklas ,bet to varētu novērst uzverot kembrikus.
Es biju domājis ar auklu kopumā. Pareizi jau tu saki vabolītes izmērā ,bet ne vienmēr un reizēm diezgan bieži veči ķer arī uz 5cm gara sivna un gandrīz vai tādiem pat āķiem Bet doma jau tev pareiza. Pats uz tik mazām neesmu mēģinājis. Man parasti ir 3-5cm. Katra gaumes lieta un vajag eksperimentēt.
Pats neesmu ķēris nopietni uz baldu, bet bija gadījums, kad copes kolēģis ar šo izstrādājumu man ielika vienos vārtos. Viņam smuki, pat līdz 300g asari, bet man uz murmuļa lielākais ap 60-70g. Viņam bija prosto svina pile naturālā krāsā un 2 āķīši tumši, bez pērlēm. Es toreiz vēl pamēģināju ... bet nekā, nemācēju izspēlēt...:(
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es ar šodien nopirku sava mūža pirmo baldu ar 3 āķiem un 30gr svinu. redzēs ko ar tādu vellu var noķert. nopirku arī vienu baigi lielo smago volframa murmuli pa 2,8 LVL koši dzeltens, zaļš un sarkans - klasika. ar domu par ventas makaniem asariem
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!