Kas ir tie sieti, par ko jūs runājat? Tie domāti, lai caur tiem barību izkāstu? Lai paliek tikai barības smalkā daļa? Kā viņu izmanto? Liek virs barības bļodas/spaiņa un tad caur to atsijā barību? Jau sajauktu, vai sausu?
Pārāk gara rakstīšana, šeit īsumā viss pastāstīts
p.s. reklāmu var neņemt vērā
LSMK-Milo
Ziņojumu laboja Jan - Piektdiena, 28.11.2014, 17:56
Tu esi jauns un jau tik daudz? Met nost. Prosto iestāsti sev, ka to naudu var novirzīt jauna fīdera, vai velosipēda, vai pat auto iegādei. Ja es strādāju un necopēju, nelietoju alko, tad dienā 5-7 cīgas. Ja cope, vai alko, tad nu token pie paciņas iziet, bet tas nav katru dienu. Braucot ar vellapēdu var just, vai esmu pīpējis vai nē - pēc kārtīgākas uzmīšanas trūkst gaisa. Jāmet nost, ibio...
nesmu juns puisi :D 32 gadi krievija letak cigarete es katrunedelu alko ar kompanija ne katru dienu...nekad veikala neperkt alko kimija.. pazistamas taitit samagonka tu neesi dzeeri samagonka ka ruma garsha
Paldies par atbildēm un paldies par video. Tagad man viss skaidrs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es lasiju foruma copielietas.lv visi saka gavno cormoran? Es nesen nopirktu no vacija veikala http://www.angel-discount24.de vakar atveda kati un spole Kati Cormoran GF Feeder Pro Medium-Heavy 3.90m 40-120g Spole Cormoran Corcast 7PiF Hyper Jet 3000
Blin nevajag pirkt cormoran.. bail zaudet...visi saka suuuds cormoran
Cormoran kati fideri smukak par salmo taifun un diamond...
Pofig ko citi saka. Gavenais, ka pašam patīk un ir ērti copēt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
J0ni, ej sievai nosper ruļļus un uztaisi barotavas fīderim. Būs divi labumi. Barotavas un lukturi nevajadzēs, jo acs tāpat spīdēs