Biju it kā nobriedis copei, vēl šogad (tobiš, rīt, vai aizparīt), bet mīnuss grādi dara savu. Nu nebojāšu kāta gredzenus ar pīto, bet arī ar monofīlo pie -2, kāta gredzeniem iznāk kirdikt.
Man ir spainis un sietins 6mm Browning..Bet nav kada 3mm. tikai 2,4,6mm Ko saki 2mm?
Nē, ņem 4mm. 6mm Tev paliks zemei un "putrām". 4mm izmantosi lielākajā daļā gadījumu. 2mm kad vajadzīga izteikti smalka barība, lai atsijātu rupjo frakciju pirktajām barībām. Es sev izvēlējos 3mm, kā universālāko un manuprāt fīderim piemērotāko, kas gan ir retāk pieejams, bet ir.
Laiks ir gona, lai saprastu, ko vajag, ko nē. Man pašlaik arī tāds periods sākas. Domāju, ko iegādāties uz nākošo sezonu. Laikam pietiks fīderēt mačos ar veciem, vai iesācēja klases fīderiem. Plus vēl spoles, auklas... eh. Ir ko padomāt, kā nosacītos ienākumus, jeb mēneša pārpalikumus sadalīt. Būtu pīpēšanu atmetis, viens labs fīderis jau būtu, bet kā atmest... nezinu...
Kas ir tie sieti, par ko jūs runājat? Tie domāti, lai caur tiem barību izkāstu? Lai paliek tikai barības smalkā daļa? Kā viņu izmanto? Liek virs barības bļodas/spaiņa un tad caur to atsijā barību? Jau sajauktu, vai sausu?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)