Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es viņu šodien paturēju rokā smalks rīks. tievs, viegls. domāts švakajiem, kas nevar kārtīgu mietu rokās noturēt droši vien jau, ka labs un jūt pat to, ka zivs garām peldot tikai paskatās.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kātiņi ir sanākuši patiešām labi. Ar saviem plusiņiem un mīnusiem, bet labi. Ideālo kātu neviens vēl uzražojis nav un neuzražos ar, jo katram mums ir savs priekšstats par to kādam jābūt ideālam kātam.
Quotemarti ()
es viņu šodien paturēju rokā smalks rīks. tievs, viegls. domāts švakajiem, kas nevar kārtīgu mietu rokās noturēt droši vien jau, ka labs un jūt pat to, ka zivs garām peldot tikai paskatās.
Nu ko te teikt, kam patīk bomji var droši ķert ar tiem. Tik nez kāpēc Tu pats ar nespiningo ar alumīnija kātu un ņevas spoli. Laikam jau tomēr patīkamāk ar ko smalkāku to darīt, vai ne?
Nu ko te teikt, kam patīk bomji var droši ķert ar tiem. Tik nez kāpēc Tu pats ar nespiningo ar alumīnija kātu un ņevas spoli. Laikam jau tomēr patīkamāk ar ko smalkāku to darīt, vai ne? :)
diemžēl tā ir kā tu saki ar nākamo sezonu esmu nolēmis pārkāpt nākamajā MJ līmenī
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!