[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
BorodaDatums: Ceturtdiena, 04.09.2014, 19:44 | Ziņa # 661
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
ilmars,
Es domāju, ka Tev fīderēšanas ābeces apgūšanas sākumposmā noteikti varēs arī šī foruma lietotājs Jan palīdzēt ar padomiem. Es arī vēl tikai mācos. :)

BorodaDatums: Pirmdiena, 15.09.2014, 11:10 | Ziņa # 662
Vīrs ar pieredzi
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Biju nedaudz pafīderēt Lielupē. No piektdienas uz sestdienu. Šoreiz barībai izmantoju Brudas lielo breksi kopā ar pinku sauju. Sabaroju jau zināmo tuvo punktu – ap 15-16m, un intereses pēc nedaudz tālāku – ap 28-30m. Katrā punktā ieliku pa piecām barotavām. Uz āķa 3 baltie (āķis nr.12). Copītes sākās uzreiz, bet tas izmērs nekāds – pārītis pa 100-200gr bebulīši plus pilnīgi sīkači, tā vingroju stundas divas, līdz pieteicās tālajā distancē kaut kas labs, bet... paturēju sekundes divdesmit, pievilku pāris metrus un nokūleņoja. Tālāk neliels klusums un atkal sīči, un tā līdz tumsai. Tumsā īsti nekas necopēja, aizgāju pagulēt. Gulēšana sanāca tāda pailgāka, līdz pirmai gaismiņai. Rīta pusē mēģināju tālāko distanci. Mazie ķērās diezgan raiti, bet ik pa brīdam pieķērās kaut kas tāds, kuru atkal nespēju davilkt, kabinājās nost gandrīz uzreiz, vai ļāvās pat metrus desmit pavilkt. Āķus mainīju, nekas nelīdzēja. Nezinu, laikam jāmaina pītā pret mono auklu, vai jālieto fīdergumija. Tā arī nevienu lielāku par gramiem 300 neizvilku. Kolēģis blakus uz makšķeri ar nočņiku tomēr divus smukuļus izmānīja.

parcopiDatums: Pirmdiena, 15.09.2014, 18:52 | Ziņa # 663
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Da Tev vienkārši nepaveicās :D
Kā ta agrāk lielās vilka ārā bez visādām gumijām......ar mono auklu gan. Uzliec kādus 3m mono galā, lai amortizē rāvienus, ij gumiju nevajadzēs :)
Es gan nezinu, vai tā dara, ka Tevi nepiesmej visi fīderisti :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 15.09.2014, 19:21 | Ziņa # 664
Vīrs ar pieredzi
Quote parcopi ()
Da Tev vienkārši nepaveicās :D
Kā ta agrāk lielās vilka ārā bez visādām gumijām......ar mono auklu gan. Uzliec kādus 3m mono galā, lai amortizē rāvienus, ij gumiju nevajadzēs :)
Es gan nezinu, vai tā dara, ka Tevi nepiesmej visi fīderisti :D

To šoklīderi pamēģināju, tomēr jūtu to mezglu kad iet caur riņķiem (mošk nemāku pareizi uzsiet). Nepatika. Man jau čoms teica, tikko sāku dažās sacensībās piedalīties, tā vairs zivi nemāk izvilkt... :D Vecais joks - jo vairāk es zinu, jo vairāk nezinu. :) Nu nekas, neesmu atmetis domu vēl kādreiz sacensties. :) A šoreiz mošk nepaveicās, bija aizdomīgi daudz atliektu āķu. Pat 300gramīgo izvelkot - pāris milimetru atliekti. Bet vilku ar jūtām... Kādus 10 nomainīju, asums āķim nezuda, bet liecās gan.

JanDatums: Pirmdiena, 15.09.2014, 22:14 | Ziņa # 665
Milo fīderists
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
...
Uzliec kādus 3m mono galā, lai amortizē rāvienus, ij gumiju nevajadzēs
...

Ar trīs vien būs par maz. Vismaz klasiskā šoklīdera garumu vajadzētu, pavadām līdz 0,12. A rupjākām, pa lielam, nekāda papildus amortizācija nav vajadzīga.

LSMK-Milo

ZivnieksDatums: Otrdiena, 16.09.2014, 09:05 | Ziņa # 666
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Boroda
sien ar burkānmezglu un nekas, nekur neķersies ja

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

urmaasDatums: Otrdiena, 16.09.2014, 15:58 | Ziņa # 667
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Quote Boroda ()
To šoklīderi pamēģināju, tomēr jūtu to mezglu kad iet caur riņķiem (mošk nemāku pareizi uzsiet).

Nav tāda mezgla, lai šamo nejustu.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 16.09.2014, 16:08 | Ziņa # 668
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu...ar burkānu just viņu protams var, bet tas nekādi netraucē iemetienam

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Otrdiena, 16.09.2014, 18:23 | Ziņa # 669
Vīrs ar pieredzi
Quote urmaas ()
Nav tāda mezgla, lai šamo nejustu.

Pilnīgi piekrītu. :)
Quote Zivnieks ()
nu...ar burkānu just viņu protams var, bet tas nekādi netraucē iemetienam

To es vēl pārbaudīšu, ja ne šogad, tad nākošgad noteikti. :)
Bet vai nesanāk tā, ka katrs vng kāds mezgls dod kaut kādu sitienu pa riņķi? Tobiš, vai kāta riņķi ir tik izturīgi, ka pofig, vai ir mezgls vai nav? Nu tas ilgtspējā.

Ziņojumu laboja Boroda - Otrdiena, 16.09.2014, 18:38

BorodaDatums: Sestdiena, 04.10.2014, 19:01 | Ziņa # 670
Vīrs ar pieredzi
Šodien LČ fīderī 3.kārtas 1.diena. Man ar tas gods tur piedalīties. Par visiem rezultātiem infa man nav, bet pēc neoficiālām ziņām dabūju zonā 4.vietu. Par to pašam prieks, + vēl dienas lielākais plakanais 930gr.
Es kā parasti ķēru bez motiļiem, tikai baltie. Barība - traperis vulgaris brekšiem. Plus piešāvu barībai sauju pinkus un drusku smalcinātas slieciņas. Jāsaka, ka daži kaut KĀDI aizgāja pēc pieciršanas, tjipa dabūja pa zobiem un viss. Viens pat paspēja pavadu pārraut. Lietoju Salmo gatavās pavadas 0,12 , 14nr. āķītis. Ā, vēl jocīgi tas, ka uz baltajiem uzķērās 4 asarzēni ap 100gr. Laiciņš jauks, kompanija forša, ko gan vairāk var vēlēties.
Turpinājums rīt. Ja ir interese, tad noteikti var braukt uz Voleriem skatīties, kā tas notiek. :)
Ne asakas!

je6kaDatums: Sestdiena, 04.10.2014, 21:25 | Ziņa # 671
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Boroda, sajūtas gan jau foršās izcelt dienas biggest fish ja Drīz jau vairs nebrauks uz cop ar mums amatieriem... :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

BorodaDatums: Sestdiena, 04.10.2014, 21:40 | Ziņa # 672
Vīrs ar pieredzi
Quote je6ka ()
Boroda, sajūtas gan jau foršās izcelt dienas biggest fish ja Drīz jau vairs nebrauks uz cop ar mums amatieriem... :D

Tas bija kā mierinājums, jo pirms tam man viena dulburlaiva ar vilni apgāza trauciņu, kur baltie dzīvojās...cik starp akmeņiem salasīju, tik arī pietika. :) Pēdējais biju sarakstā, pēdējais saņēmu savu numuru, un token - izvilku pēdējo - 38. :)))) Nu tas jau vienīgais arī bija palicis. :)))

copmanis78Datums: Sestdiena, 04.10.2014, 21:41 | Ziņa # 673
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Boroda, Apsveicu ar pirmās dienas rezultātu,rīt lai tev vēl labāk sokas. alus ja

BorodaDatums: Svētdiena, 05.10.2014, 19:12 | Ziņa # 674
Vīrs ar pieredzi
Tā LČ ir beidzies. Pirmo vietu ar 3 kārtās izcīnītiem 6 (!!!) punktiem izcīnija NG. Perfekts rezultāts, kuru var tikai atkārtot.
Man šodiena pagāja galīgi čābiski, pirmkārt ielozējās vieta, kura arī vakar neko nopietnu nedeva, nu un šodien nedeva arī man. Zonā otrais no beigām. Bet iegūta pieredze, kuru kaut kad būs jāliek lietā. :) Pats šodien vainīgs, baroju un metu vienā točkā, bet tā pāris stundu laikā deva divas mazas raudeles...nu tad sāku mētāties šur tur, tuvāk tālāk, bet beigās atgriezos uz sākumpunktu un pusotru kg ar sīčiem pielasīju. Sēdēt gan bija pretīgi uz tiem akmeņiem...

BorodaDatums: Svētdiena, 05.10.2014, 19:30 | Ziņa # 675
Vīrs ar pieredzi
Quote je6ka ()
Boroda, sajūtas gan jau foršās izcelt dienas biggest fish ja

Vakar bija forši, bet šodien big fish, manā acu priekšā izcēla cits - par apm. 400g lielāku. Precīzi neatceros, bet tuč tuč gandrīz 1,4kg. Līdz ar to tika nopelnīta dāvanu karte 50 e no Salmo.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv