Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Te tika runats ,par kātu parslogosanu. lieta tada ,ka jaskatas kada firma un cena. Jo esmu saskāries ar tadiem kātiem ,kuram paredzēts ,piem 3.5lb tas amp 120g un var mest 180.200g mierīgi bez problemam. Bet protams kati ir jāteste ,un jajūt cik spejīgs viņs ir un drošibai ja negribas riskēt velams ievērot ,testus kas rakstīti,kaut gan principa 2-5 g šurpu turpu lomu nepele
Te tika runats ,par kātu parslogosanu. lieta tada ,ka jaskatas kada firma un cena. Jo esmu saskāries ar tadiem kātiem ,kuram paredzēts ,piem 3.5lb tas amp 120g un var mest 180.200g mierīgi bez problemam. Bet protams kati ir jāteste ,un jajūt cik spejīgs viņs ir un drošibai ja negribas riskēt velams ievērot ,testus kas rakstīti,kaut gan principa 2-5 g šurpu turpu lomu nepele
Nu tas jau visiem kātiem tā, ka jāskatās un pašam jājūt kas un kā Protams, ka supervieglās klases spiningam 5gr jau var būt arī liktenīgi....
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Spriežot pēc tā, ka tests 120g un ir izteikts lb tas ir karpu kāts. Karpu kāts konstruktīvi atšķiras no fīdera kāta. Mēģinot ar fīdera kātu, kura tests ir 120g iemest 180-200g, mēs to salauzīsim, pat pie vidēji spēcīga iemetiena. Ja vien tas nebūs kaut kāds ķīniešu bezvārda ražojums, kurš vairāk līdzinās slotas kātam, nevis makšķerkātam. Pilnīgi piekrītu, ka 2-5g vairāk par uzrādīto testu fīdera kātam lomu nespēlē.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)