Ka jau teicu ,naktene bija garāka par zivi. Vissmaz nebiju galīgi bez zivs.Šodien pa Gauju baigi baigi vižņi gāja,man liekas vispār nebūtu iespējams pacopēt.
Žēl, ka nav brīvas dienas, prasās vēdzelēs aizbraukt, ja tāds laiks ārā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar vakarā no pl 16.00- 20.00 biju Gaujā uz vēdzēlēm.Pirmā cope sekoju pēc stundas ,zvaniņs jau it kā pamatīgi zvanija,bet galā kā jau parasti zemmērs kurš bija uzkodis raudas gabaliņu+slieka.Tad sekoja viena tukšā cope,laikam bišku par ātru vai nu arī ļoti mazs kurkuls kurš nedabuja kumosu mutē.Tad pirms astoņiem vēlviena cope uz naktenes kur galā nedaudz lielāka vēdzelīte.Vakar jau it kā bija priekš vēdzelēm ideāls laiks.Pie upes vēl dažās vietās maniju pa kādam vēdzeļ copmanim,nez tik kā viņiem gājis.
Nezinu Aigar ,liekas ka kaut ko vajag te sakārtot.Īsti nevar saprast kur ko ierakstīt. Ļoti daudz tēmu ar vienādu saturu :)Gribās ierakstīt kaut ko par vimbām ,bet atradu vismaz 4-5 vietas kur to varētu ierakstīt Tad ej nu domā vajadzētu Aigar patukšot nevajadzīgo vai apvienot kaut kā visu zem vienas tēmas. Nu bet tas tikai mans stulbais ,iedomu nepilnais prāts māk ko tamlīdzīgu piedāvāt :D
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Kuru katru brīdi jau jāsāk nākt jautrāk. Piektdien kolēģis bija pie Abavas, pirmo jau dabūja. Pirmo grunteni iemetis, sāka gatavot otro un jau cope, domāja - nu jau lieta ies, bet nakā, tā arī palika vienīgā.
Ar vimbu jau katru gadu tā ir, ka tā katrā upē ienāk savādāk un dažādām porcijām. Kad uztrāpa īstajā vietā un laikā, tad var labi atvilkties. A, ja par ātru, vai vēlu - tad var neredzēt ne copīti!
Tieši tā, pagājušo gadu tā arī man iznāca - netrāpīju ne īstajā laikā, ne īstajā vietā. Galvenais šķērslis ir laika ierobežojums. Dome ir nākošās nedēļas beigās doties mēģināt kādu vimbu saķert.