Man šodien sanāca kā iepriekš Māris rakstija.10) Svētdien, plkst 07.30 Bļ...Maita..pi..is modinātājs! Nenostrādāja. Domās visas 900gramīgās vimbas ir jau man garām un pie Valmieras.
Tāpēc pie upes biju tikai pēc pl 9,protams visa vietas aizņemtas.Pēc kādas 30minūšu brišanas pa krūmiem un dubļiem vietu atradu .Pa pāris stundām normu savilku un devos mājā,lai varētu šodienas lomu vakarā ierulēt folijā un uzcept uz oglēm un ar kādu aliņu pasmeķēt. Brīvdienas tika labi pavādītas un tas ir forši.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es vakar vakarā nenoturējos, noskrēju otrajā tūrē uz Gauju. Ņēma jau, bet ļoti vārgas copītes, vairāk bakstīja ēsmu. Izmērs gan smukāks kā no rīta. Paturēju divas, attiecīgi 540 un 520 g.
Kola, vēdzelēs neesmu bijis. Iespējams šonedēļ jāpieliek punkts sezonai. Kaut vēl nedēļu divas noteikti, ka ķersies, jo ūdens vēl ir auksts.
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)