Kur tepat, šai pus apvārsnim to varētu rezultatīvi nomēģināt?
Varu ieteikt veselu kaudzi ar vietām, kur nevajag mēģināt. Man ir ņuhs uz tādām vietām!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Spridzeklis saka, ka Bauskas pusē nemaz tik raiti neiet ar to vimbu ķeršanu. Arī licencētajos posmos, lai normu pielasītu ir jāsēž praktiski visu dienu. Bet nu kaut kas jau ķeras No Gaujas arī info dikti mainīgs. Nekādi razdača toč nav, bet vietām pa kādai noķert var Lai gan štrunts ar vimbām, jāsāk fīdermačiem gatavoties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es biju Bauskas pusē pie Mēmeles. Pa gandrīz visu dienu noķēru tikai 4gb. Toties Lielupē, sēžot ar fīderi, noķēru 3gb, kaut gan nesēdēju uz vimbu....vot i domā kur braukt
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Šovakar pēc darba biju noskrējis līdz Gaujai ,paskatīties kas notiek ar vimbām.Nosēdēju ar gruntenēm 2,5 stundas ,bet tā arī neizdevās atklāt vimbu sezonu.Nekas rīt turpināsim iesākto.Vispār jau sanāca laba atpūta pie upes un pie reizes vakara pastaiga.
Viens cūkmens ar pabijis pie upes,pacopējis ,paēdis maizi ar salātiem un visu pametis un aizvilcies mājās,pat jaku aizmirsis.Es kaut kā šito nesaprotu.
Gauja kaut kā šogad mani nemīl.Vakar vakarā biju uz trijām stundām līdz tumsiņai viena cope bija , bet ne mērķa zivs,neliela alata bija noēdusi paprāvu nakts slieku,pēc foto peld tālāk.Šorīt pamainiju vietu,pirmā cope bija ļoti laba ,bet diemžēl tas bija bebrs kas aizķēra auklu.Pēc neilga brīža vēl cope ,tā jau bija vimba.Nebija ilgi jāgaida kad pieteicās vēl viena vimba,jau nopriecājos varbūt šodien vimbas ņems un ar to arī bija viss,līdz pl 18.30 vairs neviena zivs,tik cik dažās tukšās copes.Brīvdiena pie upes tika labi pavadīta ar ugunskuru un desiņām.
Copmanis78 - Gan jau būs tās vimbas, tagad tik Gaujā pamazām viss sāk kustēties!
A mēs šovakar ar Borodu uztaisījām trīs stundu copītes izbraucienu uz vakara copi ar fīderiem. Zivis ņem, lielo nebija, bija forši. Dažas bildes, kaut kad būs viģiks