Gribas jau ātrāk ar grunteni uz vimbām pasēdēt. Šogad tā ziemas cope, dēļ vēlā sezonas sākuma, kaut kā neaizgāja kā gribētos. Tagad jau gribas pavasari un kādu vimbiņu ar grunteni noķert!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Es atklāju grunteņu sezonu. Pie tam pirmo gadu ir tā, ka atklāšana nebija uz vimbām, kaut pie dažām zemmēra vimbām tiku. Atklāju sezonu Voleros, neteikšu ka baigi labi copēja, bet bez loma ar nepaliku. Lielāka fiša ap gramiem 700 Viena likumsakarība gan ir - jo plānāka pavada, mazāks āķis un neliels kumoss(motilis vai pāris piņki), jo biežāka cope. Copes kaprīzas, bet pie loma var tikt un sezonas atklāšanas prieks nenovērtējams! P.S. Man tā bija otrā reize Voleros, pirmo reizi biju vairākus gadus atpakaļ. Vieta tīri interesanta
Malacis kreisais,es ar gribu Voleros gan nekad nav būts,No buļļupes braucot garām nekā nevar saprast kur tur kāds makšķerē Ziemā gribējām piebraukt ,tā arī nesapratu pa kurieni un uz kurieni :D Viss bija piesnidzis un ieputināts.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
J0ni - tur nekā grūta nav. Brauc pa Daugavgrīvas un tad vienā momentā aizies ceļš pa labi(ja brauc no centra virziena), tas būs vietā, kur kreisajā pusē jau sākas Spilves lidosta. Garām pabraukt grūti, tur arī viens autobuss brauc iekšā un tur aiz Voleriem tam ir galapunkts
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu re, parcopi jau visu uzrakstīja par piekļūšanu. Tikai cope pārsvarā notiek jau gandrīz Krēmeros, tos ar kartē var manīt. Tas ir metrus 300-500 tālāk kā Voleri
Nu gan izskatās, ka šogad esmu nogulējis sezonas atklāšanu
Sezona tikko tik sākas, neko nevar nogulēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar no pl 6.30 -15.30 centos atklāt vimbu sezonu Gaujā,rezultātā neviena cope.Blakus veči ar kas sēdēja tieši tas pats,ēsmas tika izmēģinātas visādas.Kaut gan dažus km zemāk pa upi ,cik zinu veči vilka vimbas. Šorīt pie upes nedaudz vēlāk biju pirms 8.00 ,laiciņs pašvaks ,lietus līst lielas cerības uz vimbu neliku.Tā arī bija līdz pl 11.00 ne copē,bet tād pēkšņi ilgi gaidīto zvaniņa skaņu sadzirdēju un rezultātā pirmā vimba uz baltajiem tārpiem +gabaliņš garneles.Ūdens Gaujā netīrs ,nedaudz līmenis ceļas un straume nesa visādu drazu.Tā lūk tika pavadītas brīvdienas.