Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tikko sazvanījos ar Spridzekli, šim tukšums pagaidām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tā kā šovakar Uldeens izteica pedāvājumu uz Vimbu copi.Tad rīt testēšu viņa vietas,vakarā neliela atskaite. alus
Tā kā copmanim ieplīsa termoss un nepiedalījās vimbu copē,tad neliels rezumē-līdz pusdienām četras vimbas noķēru un tālāk varēju cept desiņas:)kamēr kolēģis panāca mani pēc zivju skaita,laikam vēl īstais laiks nav pienācis
Nu arī divas ir rezultāts! Es vēl šogad, kopš ledus pazuda, pat ķīsi neesmu noķēris
es ar vēl neko neesmu noķēris, bet toties gatavojos baigi cept un ēst aigar: paņemsim to manu kasti pirmajā maijā, aliņu un nodarbosimies ar kulinārām lietām. bet tie divi ar sešiem zirgiem lai strādā
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
aigar: paņemsim to manu kasti pirmajā maijā, aliņu un nodarbosimies ar kulinārām lietām. bet tie divi ar sešiem zirgiem lai strādā
Es ar rīt laikam kur laidīšu. Jāiemēģina jaunas vietas pazondēt, cerams ka mērķa zivs ķersies.
Skaties, ka jenoti neuzbrūk Spridzeklis par šodienu briesmu lietas stāstīja, kas pie upes darījies Gan jau Tavā galā līdzīgi. Bet nu - ne asakas!