Īsais atstāsts Aizbraucām uz ķeršanas točku, satikām kazragu
Sametām gruntenes
Necopēja. Kazrags bija vienīgā zivs, ko manījām. Pa trim stundām bija četras copītes uz diviem. Izdomājām laisties. Aizbraucām uz garāžu, izvilkām no bedres manu laivu - par laimi žurkas nav apēdušas
Satikām tur Marti, kurš cītīgi taisīja savu kasti un aizdeva mums skrūvgriezi varenām darīšanām Pēc garāžām devāmies mājup, kur simboliski pie Jutrix atzīmējām otrās Lieldienas!
Diena izdevusies! Rīt esmu gatavs likties slimnīcā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Opsā, cerams, ka netraucēs mest gruntenes siltākā laikā!
Es arī tā ceru, ka nākamajā vīkendā jau lidināšu kaut kur grunteni
Mēs tieši ar Jutrix šodien runājām, ka nākamajā vīkendā, ja es jau esmu no slimnīcas ārā, tad Boroda līdz jāņem Bet, mums nav pretī, ja ir otrādi, ka Tu mūs ņem līdz
Mēs ar Uldeenu šodien,ar bijām uz pāris stundiņas pie upes,bet tā arī neizdevās mums atklāt vimbu sezonu.Visas cerības ir uz to ka paliks drīz silts un tad sāks kaut kas ķerties.
Biju vakar Lielupē kreispus Jelgavas,nu ta bez kapariem grūti gāja ,bet stipri piedomājot un eksperementējot, četras vimbas ārā tika dabūtas. Principā vislabākos rezultātus uzrādija:mazs sliekas gabaliņš-tik lai āķi nosegtu,bet vēlams svaigs:)
Tikko no vakara copes,biju kārtējo reizi uz vimbām.Beidzot vienu vienu vimbu (440g) izdevās izmānīt uz baltajiem tārpiņiem un vēl bija viena zivtiņa.Vakars gan bija superīgs,forši saulīte sildija.Gan jau ar šito silto laiku ,kas tagad sāksies zivīm apetīte ar uzlabosies.