Zorro, atvaino. Man Gauja 200 m uz vienu pusi, veikals 1 km uz otru, šodien devu priekšroku otrajam maršrutam, pavasara saulītē aliņu iedzert sagribējās. Rīt gan aiziešu. Bet ko tu tik agri taisies ķert gan nesaprotu. Man parasti grunteņu sezona sākas apriļa otrajā pusē.
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Māri, ir gadījies aizstaigāt līdz Gaujai? Vai tikai līdz veikalam? Man galvenais process. Gribās jau siltajā pavasara saulītē pie upes ar grunteni pasēdēt!
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
I nerunājiet! Gribās i ar grunteni, i pludu, i spiningu....īsāk sakot gribās pavasari un vasaru!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zorro, neaizstaigāju, nobraucu ar traktoru Ledus bija tikai pa vidu, abi krasti brīvi, makšķerēt var! Es laikam pats noskriešu kādā siltākā dienā pamēģināt. Ar cerībām uz vimbiņu.
Vai tad jums Siguldā tiešām upi klāj ledus? Es te bišku virs Cēsīm dzīvoju- situācija tāda, kā iepriekš aprakstīju. Tagad jau forši- zems ūdens līmenis, nav jāķēpājas ar "smago artilēriju"
Pērn jau ar pie mums bij vietām vaļā,bet šogad viss ir ciet,ja neskaita dažu metru svītras ,kā uznāks siltāks un pacelsies ūdens ,tad gan jau kaut kur izraus.