Šodien tā īpaši negatavojoties, aizgāju pasēdēt ar grunteni. Vairāk pat galvu izvēdināt Sākumā aizgāju uz Mīlgrāvja kanālu: Nekas neķērās un pat copes nebija, bet blakus viens ar pludiņu tīri smukas raudas makšķerēja. Man pluds nebija līdz, vēl tikai spinings, tāpēc es pārvācos uz Audupi:
Tur uz grunteni copēja, bet sākumā nekādi nevarēju zivis piecirst, kaut gan copes bija diezgan labas. Vēlāk izdomāju, ka novākšu zvaniņu un mēģināšu ķert ar sardziņu: Tas attaisnojās. Kā uzliku sardziņu, tā noķēru 6tīri labus asarus. Visus gan atlaidu, paturēt sanāca vienu, jo bija dikti ierijis un nevarēju nekādi atbrīvot, to arī nobildēju. Pārējie bija tādi paši: Vēlāk nezin kādā veidā metot iekšā, man pārtrūka aukla(salmo speciālā fīdera aukla) un mana barotava ar āķiem aizlidoja pāri upei. Par cik tā speciāli gatavojos nebiju, tad līdz arī nebija nekas paņēmies, lai uztaisītu grunteni pa jaunu. Novācu grunteni un pārslēdzos uz spiningošanu, bet par to jau spiningošanas sadaļā
Bijām Varkalī pa 3h ne copes!!! Parvācāmies uz Lielupi pie Kalnciema un tikai 3 ashuki Tas pats kas jums čomi, arī domājam mest mieru šogad ar gruntenēm...
Laikam aizlaidīšu tomēr brīvdienās pēdējo reizi šogad pagruntēt,paziņas sataisīja traku galvu.Bija aizlaiduši uz Lielupi,pie Jelgavas,trīs brekši pa 1.600 un zutis.Man nervi beigti