Es jau prasīju. Viņš arī nobrīnījās kā man zīmē ekrānā tas Deepers. Esmu arī Armandu no eboat komandas runājis un vienīgais secinājām, ka man ir vecāks modelis ar bluetooh, viņam jaunais. Varbūt tur arī ir tā starpība kā zīmē! Iespējams jūtība jāsamazina, kad sekls un jāpaskatās kā zīmē dziļumā. Leiši sakot, ka ka ja mazs dziļums, liela jūtība un cieta grunts, tad stars atstarojas vairākas reizes augšā lejā un tāpēc zīmē tik nesaprotami. Vēl nepadošos, moš izdosies tikt galā ar to gudro bumbu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es praktik nopirku. Arī vajag piešauties, lai zivis saprastu. Sākumā ar tikai dziļumu skatījos. Bet ērtāks ar to, ka nav telefons jākar kaklā, vai jātur rokās. Gan piešausies arī pie bumbas!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jautājums zinātājiem-Mani varētu ieinteresēt NAVIONIC karte, ja tur būtu iekšā grimušie vraki. Varbūt kāds izmanto NAVIONICS un var pačukstēt-rāda vai nerāda? Ar tel kartēm viss ir ok. Bet mani vairāk interesē karte humītim.
Tikai bezmaksas versiju esmu izmēģinājis, un īsti neiedziļinājos. Grūti pateikt, jo es noinstalēju nost, pat īsti netikdams skaidrībā ar to karti
Aigar. Telefoniem haļavnajās kartēs vair vraku nav. Nav pat daudzmaz saprotamas dziļuma kartes. Par naudiņu iegādājamajās ir. Bet mani vairāk interesē tieši eholotam. Tāpēc ari jautāju-varbūt kādam ir karte un var pačukstēt-ir vai nav to vraku eholotu kartēs?
Booting modē sazīmēto Deeper tomēr rāda. Ja atrodies tajā pašā vietā, kur karte bija zīmēta, tad aplikācijā jāatver history ar to zīmējumu un tajā ierakstītajā zīmējumā parādās cilvēciņa figūra, pēc kuras var redzēt kā notiek pārvietošanās pa jau sazīmēto karti. Pašu Deeperi, tad vairs nevajag!