cik sarežģīti... Es te visu laiku neiedziļinos tajā, jo man datorspēles kaut kā neaizrauj. Godīgi sakot būs jāsaņemās, jāatver vismaz tā lapa, jāpaskātas, kas tas tāds ir, ko jūs te visi tā fanojat.
Vot, vot... man arī tāda doma, bet ar savu attīstības pakāpi, nevaru saņemties, lai iedziļinātos tajā lietā...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es nez, cik maksā kursi, lai spētu sagatavoties iesācēju līmenim?
Galvenais neņem kursus pie manis, J0ņa vai Je6kas