varētu kādu vakaru uzraut parcopielvē propilki taada
Vispār ja te pietiek virtuālo tirinātāju, varat jau "Retro Stilā" uzraut - nepiespiestā atmosfērā, ar cepumiem, čatu par dažādām "dziļi filozofiskām" tēmām , kad vienīgā goda norma ir atvest virtuālo cilvēciņu atpakaļ uz startu ...
Kad es reāli ziemā no ledus vilkšu asarus virs 500gr vienu pēc otra kā šodien virtuālos? Laikam nekad
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tāpēc domāju, ka man šovakar tāda Dejavu sajūta bija Izrādās reku šeku, tā jau nesen bija
Red - tak mēs jau te daudzi esam pilkisti. Pie tam jau gadiem. Eduks tikai ir "nokāpis" no šīs atkarības. Spēlējam Latvijas čempī katru trešdienu. Ja vēlies spēlēt un nepārstāvi nevienu komandu, tad vari spēlēt pie rezervistu komandas. Sīkāk viss www.propilkki.lv A tā vienkārši uzspēlēt vairs īsti nesanāk laika, arī entuziasms vairs nav tas
Spēlējam Latvijas čempī katru trešdienu. Ja vēlies spēlēt un nepārstāvi nevienu komandu, tad vari spēlēt pie rezervistu komandas. Sīkāk viss www.propilkki.lv ja A tā vienkārši uzspēlēt vairs īsti nesanāk laika, arī entuziasms vairs nav tas
cik sarežģīti... Es te visu laiku neiedziļinos tajā, jo man datorspēles kaut kā neaizrauj. Godīgi sakot būs jāsaņemās, jāatver vismaz tā lapa, jāpaskātas, kas tas tāds ir, ko jūs te visi tā fanojat.