Tieši tā - man Latvijas jēdziens ir minimalizējies līdz manai mājai meža vidū. Esmu bijis arī barikādēs uzskatu sevi par nacionālistu bet šogad kaut kā neaizķer tas 18. novembris
Paskatoties kas notiek apkārt, tas nav brīnums. Barikādēs ar esmu bijis, bet kā padsmitgadīgs puika(man bija 11-12gadi tad), kas īsti neizprot visu notiekošo. Un interesanti, ka veda mani uz turienu Anatolijs(sencis), kurš nemaz nav latvietis. Bet arī viņa sirds pieder šai zemītei. Es priecājos par Latviju kā teritoriju un par daudziem feiniem un tuviem cilvēkiem, kas te dzīvo! Cilvēkiem un vietai arī novēlu vēl daudzus, jo daudzus gadus!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Daudz laimes Māris un Baltais62, kā arī citiem jubilāriem! Sveiciens arī Andriem un Andrejiem vārda dienā!