Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kas tad ir tā Latvija - izzagta, izpārdota, pamesta no tautiešiem.
Latvija ir mūsu zeme, mūsu ūdeņi, meži un lauki. Latvija ir visi man tuvi cilvēki, viss pierastais man apkārt. Latvija ir teritorija, kurā vēlos dzīvot. Man tas viss ir ļoti svarīgi, tieši tāpēc gribu dzīvot Latvijā un būt latvietis! Latvija ir katram sirdī. Vismaz man ir noteikti! A politiskā un ekonomiskā situācija valstī ir pavisam cits stāsts. Tad jau jāsāk šķetināt termini, kas ir valsts utt. Katrā gadījumā es esmu par šo teritoriju, šiem cilvēkiem un visu kas man apkārt. A politiķi, ekonomisti un citi spečuki, lai iet pupās. Mudaki ir visur pasaulē! Kaut kā tā es to visu jūtu. Vismaz kādreiz, kad es vēl nodarbojos ar sporta dejām un starptautiskās sacensībās sanāca kāpt un godalgoto piedestāla, tad himnas atskaņošanas laikā, man vienmēr bija acīs lepnuma asaras. Neesmu "baigais" patriots un galīgi ne nacionālists, bet lepojos ar vietu, no kurienes nāku un vēlos te dzīvot. Cerams apstākļi to ļaus. Daudz laimes Latvija!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)