Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar šodien izvilku laivu ārā, uzpumpēju vienu pusi un grīdu, bet otrai pusei agrāk bija ventīlis saplīsis, nācās uzmeistarot cita veida ventīli, kas pumpējās ar mašīnas pumpi, bet nu nekādigi nevaru izbakstīt kautko, kas tur ieķēries, pat nezinu, kas tas ir.
Nomainīju savai laivai oriģinālo dēļu grīdu pret ūdensizturīgo 9mm finieri! Tagad laivā būs stabilāka stāvēšana! prieks
Man jau liekas ka orģinālajā ar nemaz tik slikti nav stāvēt !!! Kā Tu viņu tagad saloci ,aizņem vairāk vietas un ir smagāka ,ne !!! Cik Tev dēlīšu bij orģināli ???
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
J0ni - es viņu vispār negribu locīt. Tāpēc meklēju garāžu un Zivnieks man šajā ziņā izpalīdzēja, tāpēc taisīju ratiņus, tāpēc vēl jumta bagažnieku gribu iegādāties. Tomēr laivai nāk par sliktu, ja uz katru copes reizi to loka. Locījumu vietas iestāvās un laiva kalpos mazāk. Protams, ka Bush vai Dulkan izturīgāki šajā ziņā, bet arī tām laivām labāk ir, ja tās visu laiku ir piepūstā veidā!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es, protams ņazinu, bet vai šamai aizmugurē korķa naff?? ja naff, tad dari tā - aizbrauc uz statoil, ieej iekšā, nopērc mazu plastmasas pudelīti ar kaut ko dzeramu, izej ārā, ar baudu ģīmī iztukšo saturu, tad paveries apkārt, ieraugi dzeltenu konteineru, kas paredzēts plastmasai svilpodams aizej līdz tam un atver to, strauji paver acu skatu konteinera iekšpusē un centies uzreiz pamanīt logu šķidruma kanniņu, kurai ručka ir kanniņas sānā. Tad paveries apkārt, vai gadienā nestāv kāds, kas par Tevi varētu padomāt ko nelāgu un ar iestrādātu rokas kustību izmet savu pudelīti, barterī pretī paņem noskatīto kanniņu. Ar sejas izteiksmi, ka neko nezini, steidzies uz mašīnu un triec prom. kad esi nokļuvis drošā vietā, nogriez kanniņai augšpusi, tā ieslīpi, lai turot kanniņu aiz sāna ručkas sanāktu smuka liekšķere. Tad iekāp gumijniekos, ja ir tad rozā, dodies savas laivas virzienā un sāc smelt, bet obligāti ar smaidu sejā, tad viss notiek ātrāk un patīkamāk. Kad esi to izdarījis pietiekamā daudzumā, tad apgāz laivu un klausies, kā ūdens erotiski apvijot Tavas laivas bortus notek zemē un vēl nesasalusī zeme to pieņem pie sevis valstībā.
ceru, ka palīdzēju
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!