[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, marti, Zivnieks  
Alkoholisko dzērienu receptes
parcopiDatums: Ceturtdiena, 17.03.2011, 14:20 | Ziņa # 16
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14104
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Persiku artilērija

Sastāvdaļas:

Melnais balzams - 10gr
Persiku liķieris - 20gr
Citronu sula - 5gr
Ananasu sula - 40gr

Pagatavošana:

Gatavo blenderī ar smalko ledu, pasniedz konjaka glāzē.



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 17.03.2011, 14:23 | Ziņa # 17
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14104
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Džina šarms

Sastāvdaļas:

Džins - 20ml
Mandarīnu liķieris - 20ml
Citronu sula - 20ml
Sausais šampanietis
Dekoram - 1/2apelsīna šķēlītes

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas, izņemot šampanieti, kopā ar ledu stipri sakrata šeikerī un caurs sietiņu ielej glāzē ar cukura maliņu. Pievieno šampanieti. Apelsīna šķēlīti uzliek uz glāzes maliņas.



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 17.03.2011, 14:24 | Ziņa # 18
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14104
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Meksikāņa nāve

Sastāvdaļas:

Tekila - 50ml
Tobasko
Alus
Sāls

Pagatavošana:

Visu sajauc glāzē.

Pielikumi: 0572840.jpg (4.9 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 20:04 | Ziņa # 19
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Baltā lēdija

Sastāvdaļas:

Džins - 20ml
Cointreau - 10ml
Apelsīnu sula - 60ml

Pagatavošana:

Sajauc šeikerī un pasniedz glāzē ar ledu.



Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 20:07 | Ziņa # 20
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Traki labs

Sastāvdaļas:

Sausais baltvīns - 75gr
Zemenes - 50gr
Apelsīnu liķieris - 25gr
"Sprite" -

Pagatavošana:

Zemenes ar apelsīnu liķieri un baltvīnu sakuļ blenderī, pilda kokteiļglāzēs un pārlej ar limonādi.



Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 20:08 | Ziņa # 21
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Krievijas skaistule

Sastāvdaļas:

Degvīns - 50ml
Citronu sula - 50ml
Grenadīns - 25ml
Spiesta citronu sula - 10ml

Pagatavošana:

Lej visu glāzē ar ledu.

Pielikumi: 1349044.jpg (2.4 Kb)


Za ribalku!
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 14:58 | Ziņa # 22
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14104
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Karstais granātābolu dzēriens ar saldējumu

Sastāvdaļas:

Granātābolu sula – 1 glāze
Rozīnes – ½ tējkarotes
Vīģes – ½ tējkarotes
Rums – mazliet
Cukurs – ½ tējkarotes

Pagatavošana:

Sīrupūdenī uzbriedina rozīnes un vīģes. Pēc tam tās pamērcē arī rumā.
Uzsilda granātābolu sulu un pievieno uzbriedinātos augļus. Visu vēlreiz uzsilda un lej glāzē. Pasniedz kopā ar gardu krējuma saldējumu. Ātri, silti, garšīgi!

Pielikumi: 9825101.jpg (5.0 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:09 | Ziņa # 23
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14104
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Baltvīna karstvīns

Sastāvdaļas:

Baltvīns – 1 pudele
Laima – ¼ miziņas
Indijas rieksti – 6 gab.
Kaltēti āboli – 4 gab.
Medus – 2 ēdamkarote
Krustnagliņa – 1 gab.

Pagatavošana:

Baltvīnu lej katlā, pievieno laima miziņu, riekstus, nedaudz kaltētus ābolus un krustnagliņas pēc garšas. Visu liek uz uguns un karsē. Kad vīns mazliet uzsilis, pievieno medu. Turpina karsēt.
Padoms: Karstvīnu nedrīkst pārkarsēt – jāsilda līdz 60 grādu temperatūrai.

Pielikumi: 7014512.jpg (6.3 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:10 | Ziņa # 24
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14104
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Karstvīns

Sastāvdaļas:

Kardamons - ½ gab.
Kanēlis – 1 standziņa
Rozīnes – 1 neliela saujiņa
Valrieksts – 1 gab.
Krustnagliņa – 1 gab.
Ingvers – 1 pirksts
Citrona miza – 1 šķēle
Laima miza – 1 šķēle
Apelsīna miza – 1 šķēle
Čilli – pipara galiņš
Medus – 2 ēdamkarotes

Pagatavošana:

Iepriekš sasildītā katlā (ne karstā) liek visas garšvielas. Pievieno sarkanvīnu un silda. Kad vīns kļuvis silts, pieliek čilli piparu un karsē līdz 60 grādu temperatūrai. Tad pieliek medu. Kad medus izkusis, pasniedz galdā.

Pielikumi: 1973987.jpg (5.3 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
AnatolijsDatums: Pirmdiena, 23.05.2011, 13:10 | Ziņa # 25
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Reibinošais skūpsts

Sastāvdaļas:

50 g Bacardi (gaišais)
2 ēd.k. svaigas zemenes
100 g šampanietis
25 g zemeņu liķieris
sasmalcināts ledus

Pagatavošana:

Glāzē ieliek ledu. Rumu, svaigas zemenes un liķieri sablenderē un ielej glāzē ar ledu. Pa virsu uzlej šampanieti.

Pielikumi: 6161168.jpg (6.6 Kb)


Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Piektdiena, 22.07.2011, 13:47 | Ziņa # 26
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Strawberry-Citrus Vodka Cocktail

Sastāvdaļas:

Zemenes - 3gb
Svaigas piparmētras - 1kātiņš
Cukura sīrups - 10ml
Citronu degvīns - 40ml
Citronu sula - 10ml
Ledus

Pagatavošana:

Blenderī sakuļ piparmētra uz zemenes. Pievieno pārējās sastāvdaļas ar ledu. Vēlreiz visu sakuļ kopā. Pilda high ball glāzē (lej visu sastāvu, arī sakultās zemens un pipamētras). Dekorē ar zemenes šķēlīti.
Pielikumi: 4669183.jpg (9.0 Kb)


Za ribalku!
 
urmaasDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 17:36 | Ziņa # 27
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
5L-Medicīnas 76% spiritus,
3L destilēts ūdens,
~0,5kg cukurs,
~2L-ogas(dzērvenes,upenes vai citas)
Destilētajā ūdenī izšķaida cukuru.tad to pievieno spirtam.Kad tas ir atjaukts,pievieno sablenderētas ogas.Liek nogatavoties ~10-14 dienas.Salej mazākos tilpumos un var lietot kā atigripīnu!!!

p.s.
Minzdrav predupreždajet,Alkohols ir kaitīgs jūsu veselībai.
Buļļu dzēriens nav priekš teliņiem! nene
alus dance


Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)
 
mlg2Datums: Svētdiena, 09.10.2011, 15:19 | Ziņa # 28
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 119
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
urmaas
8L tas vienai dienai prieks


kam tici,tas ir
 
AnatolijsDatums: Pirmdiena, 31.10.2011, 12:52 | Ziņa # 29
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ābolu Bums

Sastāvdaļas:

Ābolu Arsenič - 35ml
Ābolu sula - 50ml
Sprite - 25ml
Citrons
Laims
Ledus

Saliekam visas sastāvdaļas šeikerī, iespiežam citrona un laima sulu un sakratam. Lejam glāzē ar ledu un dekorējam ar ābola šķēlītēm.
Pielikumi: 7189130.jpg (5.0 Kb)


Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Pirmdiena, 31.10.2011, 12:54 | Ziņa # 30
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Melnais Kahlua

Kafijas liķieris - 2daļas
Vodka - 1daļa
Ledus

Ievietojam šeikerī ledu, pievienojam sastāvdaļas un viegli sakratam. Lejam rocks glāzē.
Pielikumi: 5267097.jpg (18.5 Kb)


Za ribalku!
 
Meklēšana:


Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv