- Tu taču bankā strādā.. gribēju kredītu paņemt… – Pie mafijas arī var naudu aizņemties… – Es tev kā draugam prasu, kuru banku labāk izvēlēties? – Un es tev kā draugs iesaku – aizņemies naudu pie mafijas…..
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Iet vīriņš pa tumšu ielu un skatās - priekšā bars ar gopņikiem. Vīriņš domā - iešu pa sķērsielu. Iekšējā balss saka - nemīz, ej taisni! Vīriņš iet taisni. Nu jau pēdējā šķērsiela, vīriņš domā - kamēr vēl var jāgriež iekšā. Iekšējā balss saka - nemīz, ej taisni! Satiekas vīriņš ar gopņikiem, domā - varbūt uzreiz atdot naudu, lai nesit? Iekšējā balss saka - nemīz, pirmajam, kas tuvāk sit pa purnu! Viņš atvēzējas un iesit. Iekšējā balss saka - UN TAGAD MŪC!
Jā kovbojs uz zirga, skatās viņu aplnec indiāņu bars. Kovbojs pie sevi domā: "Nu viss, piz..c man ir"! Ikšējā balss saka: "Nē vēl nav piz..c!" Indiāņi jau pavisam blakus. Kovbojs pie sevi domā: "Nu viss, tagad točna piz..c man ir"! Ikšējā balss saka: "Nē vēl nav piz..c!" Indiāņi jau aplenkuši kovboju un kāpj nost no zirgiem. Kovbojs pie sevi domā: "Nu viss, tagad 100% piz..c man ir"! Ikšējā balss saka: "Nē vēl nav piz..c!" Kovbojs: "A ko man darīt?" Iekšējā balss saka: "Nokāp no zirga!" Kovbojs nokāpj. Iekšējā balss saka: "Pieej pie virsaiša!" Kovbojs pieiet. Iekšējā balss saka: "Ieskaties viņam acīs!" Kovbojs ieskatās. Iekšējā balss saka: "Iespļauj viņam sejā!" Kovbojs iespļauj! Iekšējā balss saka: "Vot tagad Tev ir piz..c!"
-Dakter kam domāta tā strīpiņa uz tabletēm? -Tā ir gadījumam ja pacients atsakās dzert zāles. Tad tableti ieliek viņam pakaļā un ieskrūvē ar skrūvgriezi!
- Mīļā! Es zinu, ka esmu nogrēkojies, bet tu taču zini, kur likt komatu slavenajā teicienā "Apžēlot nedrīkst pakārt" - Nezinu. Bet es labi zinu kur jāliek komats slavenajā teicienā "Gulēt nedrīkst dot"